Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πώς να ραγίσει ή να επαναφέρετε το BIOS τον κωδικό σας; ~ Cracking Tutorials



Το λογισμικό BIOS είναι ενσωματωμένη στο PC, και είναι η πρώτη κώδικα που εκτελείται από έναν υπολογιστή όταν ενεργοποιείται (firmware εκκίνησης »). Η πρωταρχική λειτουργία του BIOS είναι να δημιουργηθεί το υλικό και το φορτίο του και να αρχίσει έναν φορτωτή εκκίνησης. Όταν ο υπολογιστής ξεκινάει, η πρώτη εργασία για το BIOS είναι να προετοιμαστεί και να εντοπίσει τις συσκευές του συστήματος, όπως η κάρτα γραφικών οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, σκληρό δίσκο, μονάδα οπτικού δίσκου και άλλο υλικό. Το BIOS εντοπίζει στη συνέχεια το λογισμικό που πραγματοποιήθηκε σε μια περιφερειακή συσκευή (που ορίζεται ως «συσκευή εκκίνησης»), όπως ένα σκληρό δίσκο ή ένα CD / DVD, και τα φορτία και εκτελεί το λογισμικό, δίνοντας τον έλεγχο του υπολογιστή. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως εκκίνηση ή εκκίνηση, η οποία είναι μικρή για bootstrapping.
Bios κωδικός πρόσβασης χρησιμοποιείται συνήθως για να προστατεύουν τις ρυθμίσεις του BIOS του χρήστη στον υπολογιστή. Εάν θέλετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο BIOS δεν χρειάζεται να μπαίνουν στον κόπο να συνδέσετε bateray CMOSnya, με ένα μικρό κόλπο για το Dos, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του BIOS σε αυτό με 2 τρόπους:

1. Clear CMOS
Με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι το πιο αρχαίο και πιο εύκολο να σπάσει τον κωδικό πρόσβασης στο BIOS. Τα βήματα είναι εύκολο, ανοίξτε πρώτα το κάλυμμα του περιβλήματος της CPU του υπολογιστή. Στη συνέχεια, βρείτε τη μπαταρία bios που μοιάζει κάτι σαν την μπαταρία λίγο πιο μεγάλο ρολόι. Μετά τη συνάντηση και να εξετάσει την περιοχή γύρω από την μπαταρία, υπάρχει συνήθως ένα jumper με 3-pin, 2 καρφίτσες και 1 pin δεν είναι συνδεδεμένο.

Ας υποθέσουμε ότι τους τρεις πείρους με τον κωδικό 1 - 2 -. 3 Connector που συνδέει την αρχική θέση που συνήθως είναι 2-3. Για να επαναφέρετε το bios μπορώ να μετακινήσετε τη θέση του βύσματος που συνδέει τις ακίδες 2-3 στη θέση 1-2 για περίπου 5 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, συνδέστε τον ξανά στη θέση εκκίνησης (2-3). Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή ξανά, εξασφάλισε ο κωδικός πρόσβασης bios έχει φύγει.

Αν τα παραπάνω φαίνεται περίπλοκη, είναι εύκολο να καθαρίσει το CMOS βγάζοντας την μπαταρία του BIOS και στη συνέχεια το βάζουμε πίσω. Αλλά με τις συνέπειες της άρσης της ετικέτας είναι η εγγύηση για το BIOS της μπαταρίας.

2. Μέσω του DOS

Πρώτη έξω από τα παράθυρα μαζί μου επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, ξεκινήστε τον υπολογιστή σε λειτουργία MS-DOS, χρησιμοποιήστε την επιλογή "Command Prompt Only"

Στο c: εντολών, πληκτρολογήστε: DEBUG
πατήστε enter. Θα δείτε το σύμβολο (-) στην προτροπή DEBUG, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε:
o 70 2ε
στην προτροπή DEBUG θα εμφανίζεται ως-o 70 2ε.
πατήστε enter και πληκτρολογήστε:
-O 71 ff
πατήστε enter, με τον τελευταίο τύπο:
Q
πατήστε enter, τότε θα βγούμε από την άμεση DEBUG και να επιστρέψετε στο C:> prompt.
Τώρα κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, και να δείτε τα αποτελέσματα
Πώς να ραγίσει ή να επαναφέρετε το BIOS τον κωδικό σας; ~ Cracking Tutorials - See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=/search%3Fq%3Dbreakthesecurity%26biw%3D1600%26bih%3D789&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://www.breakthesecurity.com/2011/09/how-to-crack-or-reset-bios-password.html&usg=ALkJrhj95Ox8cp7yGnIbxcjbdBb7pG2WsA#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου