Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πώς να εγκαταστήσετε John The Ripper Στο Ubuntu Linux; -Έργα για όλους Linux

ΠΑυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει πώς να εγκαταστήσετε το John The Ripper Tool (Password Cracker) σε ubuntu σας ή οποιοδήποτε άλλο Linux και Unix Based System.    
Απαιτήσεις:  
1 John The Ripper:. Κατεβάστε την τελευταία και δωρεάν έκδοση από εδώ:    
Εικόνα
 
Θα είναι σε μορφή tar.gz, δηλαδή john-1.7.7.tar.gz     2 GCC:. GCC θα πρέπει να εγκατασταθεί στο σύστημά σας. GCC είναι C και C + + Compiler. Λήψη και εγκατάσταση του GCC   
  
Γιατί θα πρέπει να εγκαταστήσετε το GCC;  John The Ripper έρχεται ως αρχείο προέλευσης. Πρέπει να καταρτίζουν και να μπορέσουμε να κάνουμε το John The Ripper ως εκτελέσιμο. GCC μόνο θα μας βοηθήσει να συγκεντρώσει τα αρχεία John The Ripper.   Εντάξει, ας ξεκινήσει η εγκατάσταση.   
  
John The Ripper Εγκατάστασης:  Βήμα 1:  Μετά την λήψη του αρχείου john-1.7.7.tar.gz, αντιγράψτε το αρχείο στο Desktop.    Βήμα 2: Εξαγωγή tar.gz   
Εικόνα 
Τώρα Ανοίξτε το Τερματικό (Εφαρμογές-> Βοηθήματα-> Τερματικό)  Πληκτρολογήστε την εντολή αυτή στο τερματικό (για να περιηγηθείτε στην επιφάνεια εργασίας dir)  cd Desktop  Τώρα Πληκτρολογήστε την εντολή αυτή (για την εξαγωγή του αρχείου tar.gz).   
tar-xzf john-1.7.7.tar.gz  
Τώρα john-1.7.7.tar.gz εξάγεται στην john-1.7.7 φάκελο.   
Εικόνα 
Αναπληρωματικό Εξαγωγή Μέθοδος: Απλά κάντε δεξί κλικ στο αρχείο tar.gz και επιλέξτε Εξαγωγή εδώ   Βήμα 3: Συγκέντρωση το αρχείο πηγαίου κώδικα  Τώρα Πληκτρολογήστε την εντολή αυτή στο τερματικό (για να περιηγηθείτε στο john-1.7.7 καταλόγου)  cd john *  Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την εντολή στο τερματικό (για να περιηγηθείτε στο φάκελο src)  cd src  Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την εντολή:  κάνω  Τώρα μπορείτε να δείτε τον κατάλογο του λειτουργικού συστήματος.    
Εισαγωγή εικόνας... 
Βρείτε την επιλογή του λειτουργικού συστήματος που ταιριάζουν με το λειτουργικό σας σύστημα.  Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:   
make clean Operating_System_option  
Για παράδειγμα:   
make clean Linux-x86-64  
Εάν δεν γνωρίζετε ή δεν μπορείτε να βρείτε το λειτουργικό σας σύστημα στη λίστα, στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτό αντί απλά:  make clean γενικές   
Εικόνα 
 Θα αρχίσει να καταρτίζουν το αρχείο προέλευσης. Περιμένετε για λίγο. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί η κατάρτιση (ανάλογα με την ταχύτητα του συστήματός σας, θα χρειαστεί χρόνος).   Βήμα 4: Τέλος Μεταγλώττιση και εγκατάσταση  Μετά την κατάρτιση ολοκληρωθεί, john (εκτελέσιμο) αρχείο θα δημιουργηθεί στο john-1.7.7/run / φάκελο   Βήμα 5: Ας Δοκιμάστε  Εντάξει, ας δοκιμάσει αν Ιωάννης ο Αντεροβγάλτης λειτουργεί ή όχι.  Είστε ακόμα στο Terminal, σωστά;  Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:   
cd -  
Αυτό θα σας φέρει στο προηγούμενο κατάλογο (εννοώ john-1.7.7/src να john-1.7.7 / φάκελο).  Τώρα πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή (για να περιηγηθείτε στο john-1.7.7/run / φάκελο):  cd τρέχει  Ας τρέξει το John The Ripper από εδώ.  Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:   
. / John - δοκιμή  
Εικόνα 
 Θα αρχίσει να διαδικασία. Θα πάρει χρόνο, ανάλογα με την ταχύτητα του συστήματός σας. Αν θέλετε να τερματίσετε τη διαδικασία, στη συνέχεια, πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + C.    
Από τώρα ο φάκελος "τρέχει" είναι αρκετό για να τρέξει την εφαρμογή. αντιγράψτε το φάκελο "τρέχει" σε επιθυμητή θέση σας. Η πρότασή μου είναι να το κρατήσει στην ίδια Desktop (εύκολο να πλοηγηθεί και να τρέξει).  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου