Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

4 τρόποι για να σπάσουμε ένα κωδικό πρόσβασης στο Facebook και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους





Παρά τις ανησυχίες για την ασφάλεια που μαστίζουν το Facebook για χρόνια, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κολλήσει γύρω και τα νέα μέλη κρατήσει για την ένταξή τους.  Αυτό οδήγησε το Facebook ΝΑ ΤΑ σπάσει Αρχεία αριθμούς ΜΕ Πάνω ΑΠΌ  ΕΝΑ Α.Ε. δισεκατομμύριο ενεργούς Χρήστες ΚΑΘΕ Μήνα  ΑΠΌ ΤΟΝ Οκτώβριο του 2012-και περίπου 600 εκατομμύρια ενεργοί καθημερινοί χρήστες.
Μοιραζόμαστε τη ζωή μας στο Facebook. Μοιραζόμαστε τα γενέθλια μας και επετείους μας. Μοιραζόμαστε τα σχέδια των διακοπών μας και τοποθεσίες. Μοιραζόμαστε τις γεννήσεις γιους μας και το θάνατο των πατέρων μας. Μοιραζόμαστε πιο αγαπημένες στιγμές μας και πιο επώδυνες σκέψεις μας. Έχουμε αποκαλύψει κάθε πτυχή της ζωής μας. Μπορούμε ακόμη και φωνάζουν για να δείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις, ακόμη και πριν να είστε έτοιμοι για το primetime.
Αλλά μερικές φορές ξεχνάμε ποιος παρακολουθεί.
Εμείς χρησιμοποιούν το Facebook ως εργαλείο για να συνδεθείτε, αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη σύνδεση για κακόβουλους σκοπούς. Αποκαλύπτουμε τι άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Ξέρουν όταν δεν είστε στο σπίτι και για πόσο καιρό φεύγουμε. Ξέρουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας. Οι άνθρωποι μπορούν να κλέψουν σχεδόν ταυτότητες και μας αυτό είναι μόνο με το ορατό πληροφορίες που εσκεμμένα να δώσει μακριά από το δημόσιο προφίλ μας στο Facebook.
Το πιο τρομακτικό μέρος είναι ότι, όπως έχουμε πιο άνετα με τις προόδους στην τεχνολογία, μπορούμε πραγματικά να γίνει πιο επιρρεπείς σε hacking.Όπως και αν δεν το έχουν ήδη κάνει αρκετά για να βοηθήσει τους χάκερ στην προσπάθειά τους για τα δεδομένα μας, με την ανταλλαγή δημοσίως, εκείνοι που γνωρίζουν μπορούν να πάρουν στα email μας και τους λογαριασμούς στο Facebook για να κλέψουν κάθε άλλο μέρος της ζωής μας που προορίζεται να κρατήσει μακριά από τα αδιάκριτα μάτια.
Στην πραγματικότητα, ΔΕΝ χρειαζεται ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  Επαγγελματίας χάκερ  ΓΙΑ ΝΑ πάρει υπόψη κάποιου ΣΤΟ Facebook.
Μπορει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ εύκολο ΟΣΟ  τρέχει Firesheep ΣΤΟΝ Υπολογιστή σας ΓΙΑ λίγα Λεπτά. Στην πραγματικότητα, το Facebook στην πραγματικότητα επιτρέπει στους ανθρώπους να μπει στο λογαριασμό κάποιου άλλου Facebook χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τρεις φίλους για να στείλετε ένα κώδικα.Πληκτρολογείτε στις τρεις κώδικες, και ιδού, είστε στο λογαριασμό. Είναι τόσο εύκολο όσο αυτό.
Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω αυτά, και ένα ζευγάρι άλλους τρόπους που οι hackers (και ακόμη και τακτική λαοί) μπορεί να παρεισφρύσει στο λογαριασμό κάποιου στο Facebook. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ θα σας δείξει πώς να το αποτρέψει από το να συμβεί σε σας.

Μέθοδος 1: Επαναφορά του κωδικού πρόσβασης

Ο ευκολότερος τρόπος για να "hack" στο Facebook κάποιου είναι μέσα από την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ευκολότερη από ανθρώπους που είναι φίλοι με το πρόσωπο που προσπαθείτε να χαράξει.
  • Το πρώτο βήμα θα ήταν να πάρει ο φίλος σας στο Facebook σύνδεση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, προσπαθήστε να βρείτε στη σελίδα Facebook του στην ενότητα Επικοινωνία.
  • Στη συνέχεια, Κάντε Κλικ ΣΤΟ  Ξεχάσατε ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ σας?  και πληκτρολογήστε το e-mail του θύματος. Λογαριασμό τους θα πρέπει να καταλήξουμε. Κάντε Κλικ  Αυτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥ λογαριασμό  .
  • Θα σας ρωτήσει αν θέλετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του θύματος. Αυτό δεν βοηθά, ετσι πιέστε  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ πλέον πρόσβαση ΣΕ Αυτα?
  • ΤΩΡΑ ΘΑ ζητήσει  Πως μπορούμε ΝΑ φτάσετε?  Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε, επίσης, ότι δεν συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό στο Facebook.
  • Θα σας ρωτήσω τώρα μια ερώτηση. Αν είστε στενοί φίλοι με το θύμα, αυτό είναι υπέροχο. Αν δεν ξέρετε πάρα πολύ γι 'αυτούς, να κάνει μια εκπαιδευμένη εικασία. Αν το καταλάβω, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Τώρα θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες για να συνδεθείτε με το λογαριασμό τους.
  • Αν δεν καταλάβουμε το ζήτημα, μπορείτε ΝΑ κάνετε Κλικ ΣΤΟ  Ανάκτηση ΤΟΥ λογαριασμού σας ΜΕ ΤΗ Βοήθεια Οι ΑΠΌ πολυακουσμένα Φίλους  . Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ τριών και πέντε φίλους.
  • Θα τους στείλουμε τους κωδικούς πρόσβασης, τα οποία μπορείτε να τα ζητήσετε, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε στην επόμενη σελίδα.Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε πέντε παρα τρία ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook και να προσθέσετε το φίλο σας (ειδικά αν το μόνο που προσθέτουν κανέναν), ή μπορείτε να επιλέξετε πέντε παρα τρία στενούς φίλους σου που θα είναι πρόθυμος να σας δώσει τον κωδικό πρόσβασης.

Πώς να προστατέψετε τον εαυτό σας

  • Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδικά για το Facebook και δεν θέτουν εν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προφίλ σας.
  • Όταν επιλέγετε μια ερώτηση και απάντηση ασφαλείας, καθιστούν δύσκολη. Κάντε το, έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να το καταλάβω από την απλή μετάβαση μέσω του Facebook σας. Δεν υπάρχουν ονόματα κατοικίδιων ζώων, δεν επετείους, τάξης ούτε καν τα ονόματα των εκπαιδευτικών Γ '. Είναι τόσο εύκολο όσο το ψάχνει μέσα από ένα λεύκωμα.
  • Μάθετε για την ανάκτηση του λογαριασμού σας από τους φίλους.Μπορείτε να επιλέξετε τις τρεις φίλους που θέλετε ο κωδικός πρόσβασης αποσταλεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από έναν φίλο και άλλους κοινούς φίλους ganging επάνω σε σας για να πάρετε υπόψη σας.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε ένα Keylogger

Keylogger Λογισμικό
Ένα keylogger λογισμικό είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να καταγράψει κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο στο πληκτρολόγιο που κάνει ο χρήστης, τις περισσότερες φορές εν αγνοία τους. Το λογισμικό θα πρέπει να κατεβάσει το χέρι στον υπολογιστή του θύματος. Θα ξεκινήσει αυτόματα την καταγραφή πληκτρολογήσεις μόλις ο υπολογιστής είναι ενεργοποιημένος και να περάσουν απαρατήρητα στο παρασκήνιο. Το λογισμικό μπορεί να προγραμματιστεί για να σας στείλουμε μια περίληψη όλων των πλήκτρων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
CNET έχει  δωρεαν Keylogger  , η οποία, όπως υποδηλώνει ο τίτλος, είναι δωρεάν. Αν αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να ψάξετε για άλλες δωρεάν keyloggers ή να πληρώσουν για ένα.
Keylogger Hardware
Αυτά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως και το keylogger λογισμικό, εκτός από το ότι ένα δίσκο USB με το λογισμικό πρέπει να συνδεθεί με τον υπολογιστή του θύματος. Η μονάδα USB θα σώσει μια περίληψη των πλήκτρων, γι 'αυτό είναι τόσο απλό όσο το να το συνδέετε στον υπολογιστή σας και την εξαγωγή των δεδομένων. Μπορείτε να κοιτάξετε μέσα  Keelog για τις τιμές, αλλά είναι λίγο υψηλότερη από την αγορά του λογισμικού, δεδομένου ότι έχετε την τη μονάδα USB αγοράσετε με το πρόγραμμα που υπάρχει ήδη σε αυτό.

Πώς να προστατέψετε τον εαυτό σας

  • Χρησιμοποιήστε ένα τείχος προστασίας. Keyloggers συνήθως αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου, έτσι ώστε το τείχος προστασίας θα παρακολουθεί σε απευθείας σύνδεση δραστηριότητα του υπολογιστή σας και να μυρίζει τίποτα ύποπτο.
  • Εγκαταστήστε έναν κωδικό πρόσβασης διαχειριστή. Keyloggers δεν μπορούν να κλέψουν ό, τι δεν πληκτρολογείτε. Φάτνες Κωδικός συμπληρώσει αυτόματα σημαντικές μορφές χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τίποτα μέσα
  • Ενημερώστε το λογισμικό σας. Μόλις μια εταιρεία γνωρίζει για τυχόν εκμεταλλεύεται στο λογισμικό τους, εργάζονται σε μια ενημερωμένη έκδοση. Μείνετε πίσω και θα μπορούσε να είναι ευαίσθητος.
  • Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης. Εάν και πάλι δεν αισθάνονται προστατευμένοι, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας δύο φορές την εβδομάδα. Μπορεί να φαίνεται δραματική, αλλά καθιστά οποιαδήποτε πληροφορία ένας χάκερ έκλεψε άχρηστο.

Μέθοδος 3: Phishing

Αυτή η επιλογή είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι τα υπόλοιπα, αλλά είναι επίσης η πιο κοινή μέθοδος για να χαράξει λογαριασμό κάποιου. ΤΟ ΠΙΟ δημοφιλές Ειδος ΤΟΥ  ψαρέματος  περιλαμβάνει  ΤΗ ΜΙΑ Δημιουργία ψεύτικη Σελίδα σύνδεσης  . Η σελίδα μπορεί να σταλεί μέσω e-mail στο θύμα σας και θα δούμε ακριβώς όπως στη σελίδα σύνδεσης του Facebook. Αν το θύμα συνδέεται, σε πληροφορίες θα σταλεί σε σας, αντί στο Facebook. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη, επειδή θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό web hosting και μια ψεύτικη σελίδα σύνδεσης.
Ο ευκολότερος τρόπος ΝΑ γίνει Αυτο ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ  ΤΟΝ ακολουθήσει οδηγό Μας ΓΙΑ  ΤΟ Πως ΝΑ κλωνοποιήσουν ΜΙΑ Ιστοσελίδα  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ Α.Ε. ακριβές Αντίγραφο Της Σελίδας login facebook. Στη συνέχεια, θα πρέπει ακριβώς να ρυθμίσετε την μορφή υποβάλει για να αντιγράψετε / κατάστημα / e-mail το login λεπτομέρειες θύμα μπαίνει. Αν χρειάζεστε βοήθεια με τα ακριβή βήματα, ΥΠΑΡΧΟΥΝ  λεπτομερείς Οδηγίες ΠΟΥ διατίθενται  ΑΠΌ ΤΟΝ Alex Long εδώ Null Byte. Οι χρήστες είναι πολύ προσεκτικοί τώρα με τη σύνδεση με το Facebook μέσω άλλων συνδέσμων, όμως, και e-mail phishing φίλτρα γίνονται όλο και καλύτερα κάθε μέρα, έτσι ώστε να προσθέτει μόνο σε αυτήν την ήδη δύσκολη διαδικασία. Όμως, είναι ακόμα δυνατό, Ειδικά ΑΝ κλωνοποιήσει Ολόκληρο ΤΟΝ ιστότοπο ΤΟΥ Facebook  .

Πώς να προστατέψετε τον εαυτό σας

  • Μην κάνετε κλικ σε links μέσω email. Εάν ένα μήνυμα σας λέει να συνδεθείτε στο Facebook, μέσω ενός συνδέσμου, να είμαστε επιφυλακτικοί. Πρώτα ελέγξτε το URL (  Εδώ είναι ένας πολύ καλός οδηγός για το τι πρέπει να κοιτάξει έξω για  ). Αν είστε ακόμα αμφίβολη, πηγαίνετε απευθείας στην κεντρική σελίδα και να συνδεθείτε με τον τρόπο που συνήθως κάνουν.
  • Phishing δεν γίνεται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Μπορεί να είναι οποιαδήποτε σύνδεση σε οποιοδήποτε μήνυμα δωμάτιο website / συνομιλίας / κείμενο / κλπ. Ακόμη και οι διαφημίσεις που εμφανίζονται μπορεί να είναι κακόβουλο. Μην κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε πρόχειρες συνδέσεις που αναζητούν που ζητούν για την ενημέρωσή σας.
  • Χρησιμοποιήστε το anti-virus και ασφάλεια λογισμικού web, όπως το Norton ή McAfee.

Μέθοδος 4: Κλοπή Cookies

Τα cookies επιτρέπουν μια ιστοσελίδα για να αποθηκεύουν πληροφορίες στον σκληρό δίσκο του χρήστη και στη συνέχεια να ανακτούν. Αυτά τα μπισκότα περιέχουν σημαντικές πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να παρακολουθείτε μια συνεδρία ότι ένας χάκερ μπορούν να μυρίσουν και να κλέψουν εάν βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, καθώς το θύμα. Δεν έχετε πραγματικά τους κωδικούς σύνδεσης, αλλά μπορούν ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό του θύματος με κλωνοποίηση των cookies, ξεγελώντας Facebook στη περιηγητή σκέψη του χάκερ είναι ήδη επικυρωμένα.
Εικόνα ΜΕΣΩ  wikimedia.org
Firesheep  είναι ένα Firefox add-on που μυρίζει web κυκλοφορίας σε μια ανοικτή σύνδεση Wi-Fi. Συλλέγει τα cookies και τα αποθηκεύει σε μια καρτέλα από την πλευρά του προγράμματος περιήγησης.
Από εκεί, οι χάκερ μπορούν να κάνουν κλικ στις αποθηκευμένες cookies και πρόσβαση στο λογαριασμό του θύματος, εφ 'όσον το θύμα εξακολουθεί να εισέλθει Μόλις το θύμα αποσυνδέει, είναι αδύνατο για το χάκερ να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό.

Πώς να προστατέψετε τον εαυτό σας

  • Στο Facebook, πηγαίνετε ΣΤΟ  Ρυθμισεις λογαριασμού  ΚΑΙ ΝΑ ελέγξετε Κάτω ΑΠΌ  ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  . Βεβαιωθείτε ασφαλή περιήγηση είναι ενεργοποιημένη. Firesheep δεν μπορούν να μυρίσουν τα cookies μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων όπως HTTPS, ώστε να προσπαθήσουμε να κατευθύνουν μακριά από το HTTP.
  • Τελικό SSL. Χρησιμοποιήστε Firefox add-ons, όπως  HTTPS Everywhere- ή  Force-TLS  .
  • Σύνδεση από μια ιστοσελίδα, όταν τελειώσετε. Firesheep δεν μπορεί να μείνετε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, εάν αποσυνδεθείτε.
  • Χρησιμοποιείτε μόνο αξιόπιστα δίκτυα Wi-Fi. Ένας χάκερ μπορεί να κάθεται απέναντι από σας στο Starbucks και αναζητούν μέσα από το e-mail σας χωρίς να το γνωρίζει.
  • Χρησιμοποιήστε ένα VPN. Αυτά προστατεύουν ενάντια σε κάθε sidejacking από το ίδιο δίκτυο WiFi, δεν έχει σημασία τι ιστοσελίδα μπορείτε να είστε σε όσο το σύνολο της κίνησης του δικτύου σας θα κρυπτογραφούνται όλα ο τρόπος με τον παροχέα σας VPN.

Προστατεύστε τον εαυτό σας: Less Is More

Οι δικτυακοί τόποι κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγάλη τρόπους για να μείνετε συνδεδεμένοι με παλιούς φίλους και να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους. Δημιουργώντας μια εκδήλωση, στέλνοντας ένα χαιρετισμό γενεθλίων και στους γονείς σας, τους αγαπώ είναι όλα μερικά κλικ μακριά.
Facebook δεν είναι κάτι που πρέπει να κατευθύνουν μακριά από, αλλά εσείς πρέπει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον σας και να κάνουν έξυπνες αποφάσεις σχετικά με το τι βάζετε στο προφίλ σας. Όσο λιγότερες πληροφορίες σας δίνουν στο Facebook για να το δουν όλοι, τόσο πιο δύσκολο θα το κάνει για τους χάκερ.
Εάν ο λογαριασμός σας στο Facebook παίρνει ποτέ hacked, ελέγξτε Έξω ΤΟΝ οδηγό Μας ΓΙΑ  ΝΑ πάρει hacked λογαριασμό σας στο Facebook Πίσω  ΓΙΑ Πληροφοριες Σχετικά ΜΕ ΤΗΝ επαναφορά ΤΟΥ λογαριασμού σας.
Bonus: Αν σας ενδιαφέρει ποιος σας το check out, υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να (kindof)  κομμάτι που είναι είδαν το προφίλ σας στο Facebook  .

Περισσότερα Κω

7 σχόλια:

  1. Προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας

    Πριν συνδεθείτε στο Facebook, πρέπει να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποκτήσουμε πρόσβαση σε έναν από τους λογαριασμούς email που σχετίζονται με το λογαριασμό σας στο Facebook.
    ekavalaraki@gmail.com
    Χρήστης Facebook
    Μήπως χρειάζεστε βοήθεια για την πρόσβαση στο email σας;

    Αν χάσατε τον κωδικό πρόσβασης του email, ακολουθήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών email:

    Gmail
    Windows Live Hotmail
    Yahoo! Mail

    Αν ο πάροχος του email σας είναι σχολείο ή εταιρεία, επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα φιλε.σε περιπτωση που εχει ασφαλεια στο λογαριασνο τι μπορω μα κανω.ξερω κ μειλ κ κωδικο κ δν με αφηνει να μπω για παει ειδοποιηση στο κινητο του ατομου που θελω να χακαρω

      Διαγραφή
  2. γεια.στη μεθοδο 1 θα πρεπει και αυτος που εχει το λογαριασμο να περιμενει 24 ωρες για να μπει στο λογαριασμο του ή μονο εγω? γιατι αν περιμενει και αυτος θα το καταλαβει οτι κατι γινεται.
    απαντησε μου οσο πιο συντομα μπορεις
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σας εγω εχω ενα αλλο προβλημα δεν θυμαμαι το εμαιλ απο το παλιο λογαριασμο μου στο φβ πως μπορω να το ξαναβρω για να συνδεθω σε αυτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή