Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πώς να ανακτήσει τα Windows 7 τον κωδικό σας ~ Windows Password Tool Killer



Έχω εξηγήσει πώς να ανακτήσει το χαμένο κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας Backtrack κωδικό πυρόλυση . Εδώ εγώ είμαι πρόκειται να εισαγάγει ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται ως το Windows κωδικό πρόσβασης Killer. Σας επιτρέπει να καταργήσετε τα Windows 7 τον κωδικό πρόσβασης για να επαναφέρετε τον διαχειριστή, βασικός χρήστης και επισκέπτης κωδικούς πρόσβασης εύκολα χωρίς να χάσει δεδομένα ή καταστροφή αρχείων. Υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδόσεις - το Lite, Pro και Ultimate, εδώ παίρνουμε την έκδοση Pro ως παράδειγμα για την τον κωδικό της διαδικασίας αφαίρεση με δίσκο USB (CD / DVD υποστήριξε επίσης πάρα πολύ). Απαιτήσεις: 1. Κάθε Προσβάσιμο Υπολογιστών. 2.USB δίσκο ή CD / DVD Βήμα 1: Εγκαταστήστε το κωδικό Killer Κατεβάστε το Windows Τα Windows κωδικό Killer από εδώ. Εγκαταστήστε το windows Κωδικός Killer σε φίλους σας ή οποιαδήποτε accssible υπολογιστή.



Βήμα 2: Burn ένα bootable CD / DVD ή USB drive
Τοποθετήστε το δίσκο USB ή CD / DVD.
Εκτελέστε τον κωδικό πρόσβασης των Windows Killer.
Επιλέξτε τη μονάδα USB ή CD / DVD.
κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.
Θα σας ζητήσει να εξακριβωθεί αν έχετε επιλέξει τη σωστή δίσκο ή όχι. Κάντε κλικ στο κουμπί "Ναι".

Βήμα 3: Εκκίνηση από το USB δίσκο ή CD / DVD
Τώρα, ας έρθει να κλειδώσει τον υπολογιστή μας.
Εισάγετε Drive USB σας πριν από τη σειρά του σχετικά με το σύστημα (αν χρησιμοποιείτε CD / DVD, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε και να τη βάλετε).
Τώρα γυρίστε το σύστημα, πιέστε το πλήκτρο F10 ή F12 (μπορεί να διαφέρουν για το σύστημά σας) για να επιλέξετε τη συσκευή εκκίνησης.
Επιλέξτε τη μονάδα USB ή CD / DVD.
Θα εκκινήσετε τα Windows κωδικό Killer. Βήμα 4: reseting κωδικό Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, επιλέξτε Windows 7 σύστημα για την αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί « Next ».



Επιλέξτε λογαριασμούς χρηστών στόχο σας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί « Next »για να προχωρήσει το Windows 7 τον κωδικό πρόσβασης αποκατάστασης / ξεκλειδώματος της διαδικασίας.



Το Windows 7 τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή ή άλλο λογαριασμών χρηστών κωδικός πρόσβασης επαναφορά με επιτυχία τώρα. Βγάλτε την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης CD / DVD, κάντε κλικ στο κουμπί « Επανεκκίνηση »για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.


.! Απολαύστε το 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου