Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Top 6 ιστοσελίδες για να μάθετε Προγραμματισμός Υπολογιστών Γλώσσες

Learn Computer Programming

Πάντα ήθελε να μάθει γλώσσες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Λοιπόν, οι ημέρες αυτές είναι πάνω. Σήμερα εκμάθηση γλωσσών προγραμματισμού δεν είναι πραγματικά μια σκληρή δουλειά. Αν
είστε αρχάριος και έχουν ικανότητα να μάθουν προγραμματισμό υπολογιστών , τότε μπορείτε να πετύχετε αυτό το στόχο μέσα σε λίγους μήνες. Εδώ είναι οι κορυφαίες 6 websites, τα οποία είναι χρήσιμα για την εκμάθηση του προγραμματισμού.

1. W3schools.com

Εάν είστε αρχάριος ή ενδιάμεσο προγραμματιστής, τότε w3schools είναι μια εξαιρετική ιστοσελίδα για την εκμάθηση του προγραμματισμού. W3schools προσφέρουν μαθήματα για μια ποικιλία του web προγραμματισμό και scripting γλώσσες όπως HTML, HTML5, CSS, asp, Ajax, JavaScript , PHP, jQuery, κλπ. Έτσι, αν είστε σε ανάπτυξη ιστοσελίδων τότε w3schools θα είναι μια μεγάλη πηγή μάθησης.
Learn Computer Programming

2 Codeavengers.com.:

Αν θέλετε να μάθετε κωδικοποίησης για την κατασκευή παιχνίδια, εφαρμογές ή ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν html/html5, CSS3, JavaScript python, αλλά θέλουν μια διασκεδαστική εκπαιδευτική πηγή. Στη συνέχεια codeavengers.com είναι ιδανική επιλογή για εσάς. Codeavengers.com σχεδιάστηκε κρατώντας δυσκολίας για αρχάριους στο μυαλό. Παρέχει ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό περιβάλλον μάθησης που είναι αποτελεσματική για όλες τις ηλικίες. Ακόμα και αν είστε ένα ενδιάμεσο προγραμματιστής, μπορείτε να βρείτε μερικά μεγάλα πράγματα μάθησης εκεί.

Learn Computer Programming

3. Codecademy.com

Codeacademy είναι ένα άλλο μεγάλο δικτυακό τόπο, για την εκμάθηση γλωσσών, όπως JavaScript, HTML / CSS, PHP, Python, Ruby και. Μπορείτε ακόμη και να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν κάποια δημοφιλή APIs web στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας. Codeacademy έχει ένα μεγάλο σύγχρονο σύστημα εκπαίδευσης, η οποία βασίζεται στην αλληλεπίδραση του χρήστη. Έχει πλήρεις μαθήματα προγραμματισμού για αρχάριους. Και πάλι, αυτή η ιστοσελίδα είναι μεγάλη για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές. Αλλά προχωρημένους προγραμματιστές μπορούν επίσης να βρουν κάποια πολύ χρήσιμα πράγματα εκεί.

Learn Computer Programming

4. Tutorialspoint.com

Tutorialspoint έχει tutorials για πολλά web, υψηλού επιπέδου και scripting γλώσσες που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα. Μπορείτε να βρείτε tutorials για κάθε γλώσσα υπολογιστή που έχετε ακούσει ποτέ (εκείνα που είναι σήμερα σε μεταχειρισμένα). Εκτός από αυτό, θα διαθέτει επίσης μια ποικιλία από σεμινάρια για άλλους τομείς, όπως DIP, OS, SEO, Telecom, DBMS, και πλαισίων κλπ. Μερικά συχνά χρησιμοποιούμενες γλώσσες που μπορείτε να μάθετε ότι υπάρχουν: Java, C + +, PHP, Python, Ruby , C #, Perl, VB.Net, ios.

Learn Computer Programming

5. Msdn.microsoft.com

Παρά το γεγονός ότι, αρχάριος προγραμματιστές μπορεί να βρει MSDN (του Microsoft Developer Network) μια σκληρή πηγή μάθησης, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη πηγή που μπορείτε να πάρετε, αν θέλετε να κυριαρχήσει Microsoft προσανατολισμένη γλώσσες όπως VB.Net, C #, κλπ. MSDN έχει μεγάλη tutorials για αρχάριους , ενδιάμεση και εκ των προτέρων προγραμματιστές.
Learn Computer Programming

Αλλά, όπως ανέφερα προηγουμένως, οι αρχάριοι μπορεί να μην είναι αρχικά άνετα με MDSN, όπως έχει πραγματικά ένα μεγάλο μέρος των πόρων που θα είναι μια δύσκολη στιγμή για τους αρχάριους για να βρουν αυτό που ψάχνουν. Αλλά αν συνηθίσεις MSDN, τότε είναι το ιδανικό σημείο μάθησης για το Microsoft προσανατολισμένη γλώσσες. Μπορείτε να πάρετε πολλά δείγματα εφαρμογών, tutorials και τους πόρους που αποστέλλονται από τη Microsoft και MSDN κοινότητα. Δεδομένου ότι είναι το δίκτυο του δημιουργού του, μπορείτε να βρείτε ακόμη και τη βοήθεια στην ανάπτυξη από τα μέλη της κοινότητας.

6. Lynda.com

Ίσως γνωρίζετε ήδη για Lynda.com. Lynda προσφέρει εύκολο να ακολουθήσει video tutorials. Lynda.com είναι ένα παλιό και καθιερωμένο χώρο διδασκαλίας, αν ψάχνετε για tutorials βίντεο για να μάθουν ξένες γλώσσες υπολογιστή, τότε Lynda είναι ιδανική επιλογή σας. Εκτός από τις γλώσσες προγραμματισμού, Lynda προσφέρει επίσης σεμινάρια για διάφορους άλλους τομείς, όπως η 3D modeling, CAD, Φωτογραφία, κλπ. Lynda.com είναι ένα παλιό και καθιερωμένο χώρο διδασκαλία.

Learn Computer Programming

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος σας ρωτά για τις δεξιότητες του υπολογιστή σας, ξέρετε πού να στραφούν. Ελπίζω ότι θα μάθουν πολλά από αυτές τις ιστοσελίδες. Όλα τα καλύτερα :)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου