Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

8 Awesome Συμβουλές για Freelance Προγραμματιστές

Ένας προγραμματιστής ελεύθερους να απολαύσετε μια ωραία καριέρα. Όχι μόνο ότι, αυτός ή αυτή μπορεί να αποφύγει εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία, όπου θα πρέπει να ασχοληθεί με την πολιτική της εταιρείας και μια ενδεχόμενη οροφή. Φυσικά, δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια, όπως ένα καλά εκπαιδευμένο και εργατικοί προγραμματιστής θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές βασικές συμβουλές, αν αυτός ή αυτή θέλει να απολαύσει την επιτυχία σε αυτόν τον χώρο. Με αυτό κατά νου, είναι εδώ οκτώ συμβουλές για τους ανεξάρτητους προγραμματιστές.

1. Συνεχής επικοινωνία:

Κατά τη λήψη σε ένα έργο, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την επιχείρηση όσο το δυνατόν συχνότερα. Αυτό σημαίνει ότι, όταν μιλάμε για τον πελάτη, θα πρέπει να αναφερθεί οποιαδήποτε οδοφράγματα ή τυχόν επιτεύγματα. Με μια πολιτική ανοικτών θυρών, ο προγραμματιστής θα έχετε έναν ευκολότερο χρόνο που κρατά τους πελάτες ευχαριστημένοι και να ενημερώνονται.

. 2 Εκπαιδεύοντας:

Ενώ οι περισσότεροι προγραμματιστές λογισμικού έχουν πολλές δεξιότητες και του μυαλού, είναι συνετό να παρακολουθήσουν περισσότερα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών . Με τη συνέχιση της εκπαίδευσης, ένα σκληρά εργαζόμενο προγραμματιστής μπορεί να μάθει περισσότερα και να αποφύγουμε μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως αυτό το πεδίο είναι συνεχώς εξελισσόμενες και νέα κωδικοποίηση ιδέες και τεχνικές έρχονται όλη την ώρα.

. 3 Μην υποτιμάς τον εαυτό σου:

All-πολύ-συχνά, ένας ανεξάρτητος ανάδοχος ή ιδιοκτήτη επιχείρησης θα ζητήσει για ένα χαμηλό μισθό. Όταν το κάνετε αυτό, κάποιος θα βλάψει μακροπρόθεσμα τις πιθανότητές τους για την επιτυχία. Αν και δεν είναι σοφό να ζητήσει για το κορυφαίο δολάριο, είναι χρήσιμο να απαιτούν μια βιωτή των μισθών. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όταν ασχολείται με αυτοπεποίθηση προγραμματιστή, η εταιρεία είναι πιθανό να ενδώσει στις οικονομικές απαιτήσεις.

4. Γραφείο Home:

Το κατά πόσον ένα άτομο εργάζεται από το σπίτι ή στο γραφείο όλη την ώρα, θα πρέπει να εξακολουθούν να έχουν ένα γραφείο στο σπίτι. Με αυτό, ένας προγραμματιστής μπορεί να ολοκληρώσουν τις εργασίες χωρίς διακοπή από τις συζύγους, τα παιδιά και τα ζώα. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως μια σοβαρή προγραμματιστής θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αποστολή στο χέρι.

5. Έχετε ιστοσελίδα και την online παρουσία:

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ένας ιδιοκτήτης εταιρείας ή ανάδοχος θα πρέπει να έχετε μια ιστοσελίδα και online παρουσία. Με αυτό, ένα αξιόπιστο προγραμματιστής λογισμικού μπορεί να φτάσει τα εκατομμύρια των πιθανών πελατών. Την ίδια στιγμή, ενώ κάνοντας μια ιστοσελίδα, θα πρέπει να το κρατήσετε απλό, άμεσο και εύκολο να κατανοηθεί. Με αυτό, ένας προγραμματιστής μπορεί να επιδείξει το ταλέντο του για τον κόσμο που βλέπει.

6. Αναθέτουν τη διασφάλιση της ποιότητας:

Δεν είναι εύκολο για έναν προγραμματιστή να ελέγξει έξω τα προγράμματα και τον κωδικό του. Για να αποφευχθεί η στροφή σε ένα κακό προϊόν, μια έξυπνη προγραμματιστής θα πρέπει να μισθώσετε έναν ανάδοχο ο οποίος μπορεί να ελέγξει τον κώδικα. Με τη λήψη μερικές ώρες για να πάει πάνω από όλα, ένας αναλυτής της διασφάλισης της ποιότητας μπορεί να βρει όλα τα ζητήματα και να υποβάλει έκθεση τον προγραμματιστή. Αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα ως ένα λάθος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

7. Speak up:

Συχνά, μια ανόητη πελάτης θα θέλουν μια μη ρεαλιστική ή μη πρακτική λύση. Ενώ ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, εξακολουθεί να είναι ευεργετική, αν ένας προγραμματιστής εκφράζει τις ανησυχίες του. Αυτό δεν θα πρέπει να προκαλέσει πολλά προβλήματα, όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρόθυμα θα δώσει σε όσο θα το κάνουν, συνήθως, εμπιστεύονται τον προγραμματιστή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι συνετό να παραμείνει κατηγορηματικός όταν μιλάμε για το προϊόν.

8. Ορισμός χρονοδιάγραμμα:

Είναι συχνά δελεαστικό για έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης για να ορίσετε ένα περίεργο πρόγραμμα ή νύχτες εργασίας και τα Σαββατοκύριακα. Αν και αυτό είναι εντάξει σε πρώτη φάση, μια σοβαρή προγραμματιστής που θέλει να πετύχει θα πρέπει να επιλέξουν να εργαστούν ένα τυπικό 9-5 χρονοδιάγραμμα. Αυτό επιτρέπει σε άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να μείνετε σε επαφή και να επικοινωνούν με τον προγραμματιστή. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άλλοι επιχειρηματίες αγαπούν να δουλεύουν 9 με 5, αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάει πάνω και πέρα ​​και να προσφέρει σταθερή υποστήριξη πελατών.

Δεν είναι εύκολο να εργαστεί ως ανεξάρτητος προγραμματιστής λογισμικού. Με αυτό κατά νου, με μερικές βασικές συμβουλές, ένας προγραμματιστής μπορεί να πάρει τις δικές του ιδέες στο επόμενο επίπεδο. Να θυμάστε, όταν αυτές εστιάζονται και είναι έτοιμο, ένας προγραμματιστής θα ευχαριστήσουν τους πελάτες του ή της και να κάνει ένα ωραίο που ζουν στη διαδικασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου