Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Πώς να ανοίξετε Αποκλεισμένο δικτυακούς τόπους με Proxy Sites;


Τι είναι το Phishing;

Το phishing είναι ένα από το είδος του hacking. Είναι μια μέθοδος για την απόκτηση ευαίσθητων πληροφοριών όπως το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, τραπεζικές πληροφορίες, κλπ. σελίδα Phishing μπορεί να Σαΐφ ως μια σελίδα αντίγραφο πραγματικό. Η εμφάνισή του ακριβώς παρόμοια με την πραγματική page.But όταν ο χρήστης αρχίζει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τέτοιες phishing σελίδα πληροφοριών του είναι να στείλετε στη διεύθυνση e-mail που δώσατε στη σελίδα phishing ή μπορείτε να πείτε αυτό που δημιούργησε αυτή τη σελίδα phishing. Phishing σελίδα είναι ως επί το πλείστον να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στόχος του phishing είναι ως επί το πλείστον οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook, orkut, κλπ. Επίσης Τράπεζες ιστοσελίδα για να αποκτήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, δικτυακό τόπο, όπως yahoo, gmail επίσης στόχο του phishing.



Παράδειγμα Phishing απάτες:
  • E-mail σας ζητά να συνδεθείτε για να κλειδώσει το λογαριασμό σας για να ξεκλειδώσετε.
  • Email μεταφέρουν μια σύνδεση σε δικτυακούς τόπους όπως το Facebook, το Yahoo κλπ και σας ζητά να κάνετε Login.
  • Μηνύματα που περιέχουν κάποιο Πληροφορίες ενδιαφέροντος σας και σας ζητά να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
   
Πώς να είναι ασφαλής από phishing;
  • Ποτέ μην συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από το λογαριασμό σας μέσω του συνδέσμου που προβλέπεται στο e-mail.
  • Πηγαίνετε στο πραγματικό δικτυακό τόπο μην κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε σύνδεσμο δημοσιεύτηκε πουθενά. όπως η σύνδεση αναρτήθηκε στο facebook τοίχο σας φίλο ή σύνδεσμο που παρέχεται στα σχόλια ή σύνδεση κεράτινης ιστοσελίδα για οποιοδήποτε blog.
  • Ελέγξτε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας πριν από την είσοδο ευαίσθητες πληροφορίες. Επειδή η διεύθυνση URL της σελίδας phishing δεν είναι ίδια με τη διεύθυνση URL πραγματικό.
  • Ρεάλ σελίδα gmail μοιάζει gmail.com ενώ phishing φαίνεται διαφορετικό somthing όπως gmail.anything.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου