Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Hackers Έξω από το Χόλιγουντ - Πώς Hacking Άρχισε Αλήθεια;

Hackers Outside Hollywood
Πριν Hollywood πήρε τα φαινόμενα hacking κάτω από το φτερό του, εκτός και αν ήσουν Ενημερωθείτε στο θυμώδης, ο κόσμος του hacking ήταν άγνωστο έδαφος. Τα τελευταία χρόνια, ταινίες όπως το Κορίτσι με το Τατουάζ, The Matrix και η ιταλική εργασία έχουν καταφέρει να glamourize το high-tech συγκίνηση σπάσιμο σε servers, ρωγμές κωδικούς για την πόρτα και τα δίκτυα ασφαλείας πειρατεία.
Αλλά πριν από την τηλεόραση έφερε την τεχνολογία χάκερ σε γενικές γραμμές μας, γνωρίζοντας, hacking ήταν ακόμα συμβαίνουν πραγματικότητα για ορισμένους. Έτσι ποια είναι η ιστορία του hacking και πού ξεκινήσω τη σημερινή εξελιγμένη hacking;

Τέλη του 1950 - Το MIT Ξεκινήστε με ένα κτύπημα

Hacking δεν ήταν πάντα για τους υπολογιστές. Στην πραγματικότητα, τα πρώτα «χάκερ» ήταν οροφή της σήραγγας και τους χάκερ , η οποία το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης ήταν ρόλο στην εισαγωγή. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που εισήλθαν οροφή και χώρους σήραγγας χρησιμότητα χωρίς άδεια, με άλλα λόγια, να πάρει σε μια θέση που δεν θα πρέπει να είναι - το οποίο είναι όπου hacking υπολογιστή πήρε το όνομά του, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να μπει σε συστήματα δεδομένων δεν θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε!
Στέγη και σήραγγα hacking είχε αρχικά προβλεφθεί ως φάρσες και είδε τον απαγχονισμό του πανό από ψηλά μέρη και το δημοφιλές διάθεση ενός μοντέλου αυτοκινήτου στην κορυφή ενός κτιρίου του πανεπιστημίου. Ακάλυπτο σημεία εισόδου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσουν πρόσβαση και να προκαλέσει αναστάτωση καθώς σύμφωνα με την επιθυμία του χάκερ.

Αρχές του 1970 - Η Εποχή της τηλέφωνο Phreaking

phone phreaking
Το τηλεφωνικό δίκτυο ήταν το πρώτο τεχνολογικό θύμα hacking, όπως γνωρίζετε τηλέφωνο Phreaking . Ήταν έξυπνα ανακάλυψε ότι σφύριγμα κάτω από ένα τηλέφωνο σε έναν συγκεκριμένο ήχο θα μπορούσε στην πραγματικότητα να αναγκάσει έναν πίνακα που να επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων. Η εκμετάλλευση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων που χρησιμοποιούν συχνότητες ήχου ενισχύθηκε περαιτέρω με τη χρήση των συσκευών ήχο που παράγει ώστε να επιτρέπει ακόμη και δωρεάν υπεραστικές κλήσεις.
«Phreaks των τηλεφώνων ήταν δεσμευμένα για να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε τηλεφωνικά συστήματα, η οποία γρήγορα είδε η φοροδιαφυγή να γίνει ποινικό αδίκημα.

Μέσα του 1970 - Ένα νέο επίπεδο επιτήδευση Virus είναι Met

Το 1975, αρκετές προσωπικό Motorola ανακάλυψαν έναν τρόπο να σπάσουν το σύστημα ασφαλείας στο μηχάνημα Xerox χρησιμοποιώντας μια απλή στρατηγική προγραμματισμού. Ανέφεραν τα προβλήματα ως επείγον να Xerox, αλλά όταν ελήφθη κανένα μέτρο για την επίλυση του κενό, το προσωπικό Motorola κακόβουλα εγκατεστημένα προγράμματα που ονομάζεται Robin Hood και Friar Tuck .
Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσει αναστάτωση στο σύστημα, όπως η εκτύπωση προσβλητικά μηνύματα ο ένας στον άλλο ή να κάνει «περίπατο» τεράστιες μονάδες παλιό δίσκο πέρα από το πάτωμα , και τα προγράμματα εμπόδισε τον φορέα εκμετάλλευσης του συστήματος από τη ματαίωση τους προστατεύοντας ο ένας τον άλλον και επίμονα επανεμφανίζεται μετά την επανεκκίνηση του συστήματος.

2007 - Η επιστροφή του Urban Exploration

Το 1950 εξερεύνησης των φυσικών χώρων επέστρεψε με Parkour και ελεύθερο τρέξιμο ως μια πιο δημιουργική λειτουργία της πρόσβασης εγκαταλειφθεί και τα απαγορευμένα μέρη. Parkour περιλαμβάνει τρέξιμο, άλμα, αιώρησης και πήδημα πάνω από τα εμπόδια με την ελπίδα της καταπάτησης - όλα στο όνομα της δημιουργικότητας και της ελευθερίας, και όλα, από τεχνική άποψη, μια μορφή «hacking».

Η Present Day - «Πληροφορίες θέλει να είναι ελεύθερη»

free information hacking
Ακτιβιστές τεχνολογία και η διαθεσιμότητα των ελεύθερων σε απευθείας σύνδεση σχολεία ενθάρρυνε την παράνομη πρόσβαση των πληροφοριών. Online σχολεία, όπως Udacity , Codecademy και Khan Academy έχουν παράσχει στους ανθρώπους με τα εργαλεία που απαιτούνται για την κωδικοποίηση και έχουν οδηγήσει σε αύξηση του αριθμού των κωδικών εγγράμματοι άτομα. Με μια ακμάζουσα αριθμό των techies, παραβίαση των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας έχει επίσης αυξηθεί αναλογικά.
Φαίνεται ότι με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την εξελισσόμενη της πειρατείας με το χρόνο , μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον εφιάλτη της πειρατείας υπολογιστών. Επικρατούν οι χάκερ είναι πιθανό να στρέψουν την προσοχή τους σε κυβερνητικά έργα και την ένταξή συστήματα ασφαλείας από έξυπνο πλαστοπροσωπία. Κωδικοποίηση του υπολογιστή έχει γίνει παιχνιδάκι για πολλούς και αναμένεται για τους εκκολαπτόμενους hackers να αναζητήσουν ευκαιρίες για να εισέλθουν στον κόσμο της biohacking , όπου ακόμη και το λογισμικό της ζωής και της ίδιας του DNA μας παραμένει επισφαλής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου