Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Computer Hacking στη Νέα Εποχή, Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Hacking Σήμερα

Κάθε ανθρώπινη ανακάλυψη έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, έτσι είναι ο υπολογιστής που έχει εισχωρήσει όλη μας τη ζωή. Η σύγχρονη ανθρωπότητα είναι όλο και περισσότερο εξαρτώνται από τον υπολογιστή για διάφορους ημέρα με την ημέρα δραστηριότητες. Υπολογιστές μας κάνουν ένα σωρό καλά πράγματα, αλλά δεν είναι χωρίς κάποια παγίδες. Με την εκτεταμένη χρήση του Διαδικτύου για τις εκατοντάδες των αναγκών μας, ο υπολογιστής ανοίγει ένα φαύλο κύκλο των hackers. Ηλεκτρονική πειρατεία είναι ένας όρος που αναφέρεται σε παράνομη και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ενός ατόμου στα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σύστημα ενός χρήστη. Αυτό γίνεται για να διαταράξει την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια του υπολογιστή του χρήστη.


Οι hackers επικεντρώνονται στο σύστημα του υπολογιστή των ατόμων όταν είναι online. Εφ 'όσον δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο θα είναι λιγότερο επιρρεπείς σε hacking. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει πράγματι γίνει ηλεκτρονική πειρατεία εύκολη. Θα πρέπει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας με ισχυρά προγράμματα antivirus και firewall για να κρατήσει μακριά τους χάκερ. Hackers είναι γνωστή για τη δημιουργία των προβλημάτων που είναι δύσκολο να λυθεί. Αυτό δίνει μια καλή επιχείρηση για ερευνητές και τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών. Hacking μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Λίγοι από αυτούς είναι οι ακόλουθοι:
  • Worms: Αυτά είναι τα προγράμματα που διαδίδονται μέσω των δικτύων.
  • Trojans: Αυτά είναι κρυμμένα σε ιστοσελίδες, τα συνημμένα αρχεία και e-mail.
  • Ιοί: Αυτά προσκολλούνται σε διάφορα είδη αρχείων. Μπορούν να βλάψουν ορισμένες λειτουργίες του υπολογιστή σας.
Hackers επίσης συντριβή σε ασύρματα δίκτυα που δεν έχουν firewall εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο. Μπορούν επίσης να στείλετε συνημμένα email με κακόβουλο λογισμικό που παίρνουν ενσωματωμένο στον υπολογιστή του θύματος. Χάκερς λογαριασμούς που έχουν αδύναμους κωδικούς πρόσβασης. Όλα αυτά γίνονται για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εμπιστευτικές και ευαίσθητες πληροφορίες των χρηστών. Όποια και αν είναι η μέθοδος της πειρατείας, η επίδραση είναι επιβλαβής για το χρήστη. Το σύστημά σας θα πλημμυρίσει με ιούς, malwares που κλέψουν τις πληροφορίες σας. Προκειμένου να αποφευχθεί η πειρατεία κάποιος πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα συστήματα στο σπίτι ή το γραφείο έχουν το τελευταίο πρόγραμμα anti-virus και firewall εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο. Τα προγράμματα αυτά θα πρέπει να επικαιροποιούνται τακτικά. Χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη πρόγραμμα περιήγησης και να σαρώσει τον υπολογιστή σας σε τακτική βάση.

Νέα Εποχή ...

Η Νέα Εποχή του Διαδικτύου έχει φέρει μαζί της πολλούς παράγοντες κινδύνου μαζί με άπειροι πλεονεκτήματα. Η Νέα Εποχή είναι η στιγμή όπου η προσωπική μας ζωή δεν είναι πολύ προσωπική, αλλά οι άνθρωποι είναι σε θέση να έχει πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του Διαδικτύου από διάφορες πηγές στον εικονικό κόσμο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τα ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης, αλλιώς θα οδηγήσει σε επικίνδυνες συνέπειες. Πανεπιστήμια, μεγάλες εταιρείες και κυβερνητικές υπηρεσίες απευθύνονται κυρίως από hackers απλώς και μόνο επειδή του το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών που χειρίζεται. Οι μεγάλες εφημερίδες όπως η Wall Street Journal και The New York Times ήταν επίσης στόχος των hackers.

Χάκερ υπολογιστών είναι οι άνθρωποι που αποκτήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε ένα σύστημα αλλού. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του '60, οι χάκερ είχαν περισσότερο που για την εκμάθηση των λειτουργιών του υπολογιστή και όχι την κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών από έναν απομακρυσμένο χρήστη. Σε αντίθεση με τις παλιές ημέρες, τώρα ηλεκτρονική πειρατεία έχει γίνει πιο σύνθετη και οργανωμένη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 hackers προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχεία στο δίκτυο του Πενταγώνου. Μερικοί hackers πιο έμπειρη αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα της Ιατρικής Σχολής του τον Φεβρουάριο του 2003. Πολλοί χάκερς καταδικάστηκαν στην ιστορία από το hacking αντιπροσωπεύει μια πιθανή απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Ιοί

Ένα σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι hackers να υποκλέψουν πληροφορίες από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι η χρήση των ιών. Κατά τη διάρκεια των ετών, ο αριθμός των ιών έχει αυξηθεί δραματικά. Ο εικονικός κόσμος έχει τώρα πάνω από 100000 ιούς και ο αριθμός αυξάνεται σχεδόν κάθε μέρα. Εκτός από την απειλή θέτουν οι χάκερ υπολογιστών, που επίσης μπορεί να είναι ευεργετική σε ένα δρόμο. Μπορούν να φέρουν στο φως τις αδυναμίες σε ένα δίκτυο υπολογιστών. Hackers μπορούν να βοηθήσουν στην αναδιοργάνωση του συστήματος και στη λήψη πληροφοριών απρόσιτες για τους χρήστες παράνομων και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Να πάρει πρόσβασης διαχειριστή

Να πάρει ένα αρχείο καταγραφής κωδικού πρόσβασης είναι ένα από τα κυρίαρχα τρόπους για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή που είναι από την πλευρά του χάκερ. Να πάρει απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή είναι ένας άλλος τρόπος για να χαράξει ένα σύστημα. Η διαχείριση για να σπάσουμε ένα κωδικό πρόσβασης Wi-Fi είναι η τρίτη μέθοδος του να γλιστρήσει στο σύστημα κάποιου άλλου. Hacking, αν γίνει σε δημόσιο ή τον υπολογιστή στο σχολείο θα έχει σοβαρές συνέπειες. Ο χάκερ θα βάλει πίσω από τα κάγκελα για παράνομη πρόσβαση στον υπολογιστή που δεν ανήκει σε αυτόν ή αυτήν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου