Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Top 6 Black Hat Hackers In The World

Υπάρχουν δύο τύποι των hackers. Πρώτα το ένα είναι καλό hackers που είναι γνωστοί ως "λευκό καπέλο" χάκερς και ένα άλλο που θα πρέπει να μιλάμε για το σήμερα ονομάζονται «μαύρο καπέλο" χάκερς. Σε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να μιλάμε για έξι διάσημη μαύρη hackers καπέλο και τους hacks που τους έκαναν διάσημους ή ήθελε.

George Hotz

Νέους και ταλαντούχους και ποιο είναι το πιο σημαντικό βαριούνται έφηβος, George Hotz ήθελαν να διασκεδάσουν μία καλοκαιρινή βραδιά και ως εκ τούτου ο ίδιος hacked εταιρεία της Sony Iphone. Αυτό συνέβη τον Ιούνιο του 2007, από εκείνη τη στιγμή George ήταν 17. Ήταν ένα κομμάτι της μια πρόκληση, γιατί πώς να χαράξει τη συσκευή με τον βοηθό πράγματα; Το μυστικό είναι να καταλάβω πώς "να μιλήσει στη συσκευή". Ανέφερε, επίσης, ότι αυτό που έκανε ήταν εντελώς legal.It φαίνεται ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι επικίνδυνη σε ορισμένες τρόπο, όταν βαριούνται. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί αν τρελό έξυπνη σπασίκλας θα βρει το δρόμο σου από τις ιδέες του.

Kevin Mitnick

Kevin Mitnick είναι γνωστή ως η πιο καταζητούμενων του ποινικού του υπολογιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν στο γυμνάσιο όταν ξεκίνησε hacking. Για αρκετά χρόνια χαραχτεί δεκάδες companies.What ενδιαφέρον για αυτές τις "υπηρεσίες" που τελικά συνελήφθη το 1995 στο διαμέρισμά του για hacking. Ο Kevin έχει επίσης υπηρετήσει πέντε χρόνια στη φυλακή, παρ 'όλα αυτά, παρά την εμπειρία του, διευθύνει τη δική του εταιρεία ασφαλείας που ονομάζεται Mitnick Security Consulting. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι, ωστόσο, Mitnick δημοσίευσε ένα βιβλίο που καλεί "Ghost in Wires", η οποία είναι περίπου ΜΑΔ-και-κατεβάζει, νίκες και συνθλίβει του. Μοιράστηκε ότι κάθε αμυχή ήταν σαν αναρρίχηση στο βουνό και έφτασε το Everest. Αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη πως το ταλέντο pined, λόγω της πλήξης.

Adrian Lamo

Adrian ονομάστηκε ως η πιο αποτελεσματική και αμφισβητήσιμος hacker του 21ου αιώνα. Αυτό είναι πολύ κολακευτικό status.He ήταν διάσημη για το σπάσιμο σε πολλά δίκτυα υπολογιστών υψηλού προφίλ. Lamo θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το δώρο του για να βοηθήσει τους ανθρώπους να συμβουλεύονται, τι είναι στην πραγματικότητα το έκανε, αλλά ως εξαίρεση και compromise.His βήματα του μωρού στο hacking, Adrian Lamo γίνεται αρκετά νωρίς και έγινε γνωστή για πρώτη φορά για τη λειτουργία AOL φύλακα site.As πολλοί άλλοι , συνελήφθη το 2003 και έπρεπε να αντιστοιχούν, για κάθε μία και κάθε crime.Thus υπολογιστή, ακόμη και αν Lamo εργάζεται τώρα ως αναλυτής απειλή και δημόσιος ομιλητής, δόξα του θα τον ακολουθούν πάντα, γιατί το παρελθόν μας, αν το μέρος μας "παρόν" και ένα μέρος του ποιοι είμαστε.

Gary McKinnon

Αυτό το "μαύρο καπέλο" McKinnon hacked σε 97 Ηνωμένες Πολιτείες στρατιωτικές και τους υπολογιστές της NASA. Θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη απειλή για την κυβέρνηση. Γλασκώβη-γεννημένος McKinnon ήθελε την αλήθεια να βγει και να δείξει το ίδιο. Τον Μάρτιο του 2002 ο Gary συνελήφθη από την αστυνομία. "Μαύρο καπέλο" που χρησιμοποιείται δεξιότητες hacking του στην «έρευνα» τις πεποιθήσεις του και τα αποδεικτικά στοιχεία των ΑΤΙΑ ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, σε υπολογιστές της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Εκείνος δεν το έκανε εξαιτίας της πλήξης, αλλά λόγω της εμμονής και δίψα για να κρυμμένης γνώσης. Πιθανώς αυτό το έγκλημα πληροφορικής είναι σοβαρή, αλλά ασυγχώρητη. Ο άνθρωπος δεν επρόκειτο να χαράξει το σύστημα του υπολογιστή, επειδή βαριόταν ή να αποδείξει κάτι, θα έψαχνε για την αλήθεια δεν υπερβαίνει.

Jonathan James

Η ιστορία του Jonathan James είναι λυπηρό, ωστόσο η ζωή του μπορεί να συγκριθεί με κομήτη - σύντομη, αλλά φωτεινό. Το 1999, έφηβος στην ηλικία των 15 ετών hacked σε Bellsouth και Miami-Dade σχολικό δίκτυο. Jonathan James καταστραφεί Συστήματα NASA, που κοστολογούνται 41 χιλιάδες δολάρια για να διορθώσετε τα συστήματα. Είναι αυτονόητο ότι έκανε σοβαρές ζημιές. Για να έκλεψε λογισμικό της NASA ότι αξίας $ 1,7 εκατομμύρια σε είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του υπολογιστή. Δεν ήταν, μετά από πληροφορίες, ή η δικαιοσύνη, ήταν μετά από τα χρήματα ... Όπως λένε, ποτέ δεν μιλούν άσχημα για την dead.Jonathan James καταδικάστηκε 6 μήνες κατ 'οίκον περιορισμό και να αποκλειστούν από τη χρήση του υπολογιστή, ωστόσο, ότι δεν τον εμποδίζει να αυτοκτονήσει.

Kevin Poulsen

Αυτή η ταλαντούχα «κυβερνο-τρομοκράτες" θα μπορούσε να έχει μεγάλη καριέρα και σχεδόν χτύπημα ευκαιρία του. Φαίνεται ότι αυτό το hacker αρέσει συμβάσεων και τη ζωή του, αντικατοπτρίζει αρκετά καλά. Επικράτησε στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ Arpanet Άμυνας. Ωστόσο, αργότερα εργάστηκε ως σύμβουλος του Πενταγώνου δοκιμές ασφάλειας των υπολογιστών. Αργά τη νύχτα της Kevin hacked FBI, μετά από αυτή την hacked τηλεφωνικές γραμμές ραδιοφωνικό σταθμό του Λος Άντζελες ... η ζωή Poulsen θύμισε American switchbacks ... Σίγουρα ήταν καταζητείται από ΙΝΑΛΕ και τελικά τον έπιασαν. Παρά τέτοια ενδιαφέρουσα παρελθόν, Kevin είναι νομοταγής πολίτης και έχει αρκετά βραβεία της Διεθνούς Ακαδημίας Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου