Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Πώς να χαράξει το Saved Password Στο Firefox;

firefox hacks

Σε αυτό το post θα μοιραστώ μαζί σας παιδιά πώς να δείτε αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης στο Mozilla Firefox πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Αυτό το τέχνασμα μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε τα χέρια σας σε κάποιον υπολογιστή ίσως σας φίλους και που έχει αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης για ορισμένες ιστοσελίδες όπως το Gmail, Facebook, Yahoo κλπ τότε μπορείτε εύκολα να δείτε τον κωδικό του με πολύ απλό και εύκολο τέχνασμα που εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ σήμερα.  

Για τους σκοπούς επίδειξης έχω ήδη αποθηκεύσει ένα ψεύτικο κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το facebook. Αλλά αυτό θα λειτουργήσει σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Έτσι αφήνει να ξεκινήσετε.
 
 
 

Πώς να το κάνουμε;

1. Ανοίξτε το Firefox Web Broweser
2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο FireFox > Επιλογή > Επιλογή όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα
3. Στη συνέχεια, ένα παράθυρο pop up θα εμφανιστεί, Σε αυτό, πηγαίνετε στο ασφαλείας και κάντε κλικ στο Εμφάνιση κωδικοί πρόσβασης όπως φαίνεται παρακάτω.
4. Τώρα κάντε κλικ στην ιστοσελίδα του οποίου τον κωδικό πρόσβασης θέλετε να δείτε ans κάντε κλικ στο show κωδικό όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. (Σημείωση: Θα ζητήσει επιβεβαίωση οπότε κάντε κλικ στον ναι, όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου)
5. Έγινε, Έχετε έσπασε τον κωδικό του θύματος σας με μερικά απλά βήματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό στο σχολείο εργαστήριο υπολογιστών, αν κάποιος έχει αποθηκεύσει τον κωδικό τους. 

1 σχόλιο: