Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πώς να Hack των Windows Admin Password Χρησιμοποιώντας Ophcrack σε Backtrack φροντιστήριο


  

Σε αυτό το post, εγώ είμαι πρόκειται να σας βοηθήσει να σπάσει το κάθε είδος των παραθύρων λογαριασμούς τους κωδικούς πρόσβασης. Μάθετε πώς να χαράξει τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή παραθύρων σαν σπασίκλας.   Αυτή είναι η Δεύτερη μου Backtrack Linux Tutorial.  [Δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης του αυτό το σεμινάριο ]   Ανατρέξτε σε αυτό το σύνδεσμο επίσης: Πώς να χαράξει τα Windows 7 ή Vista χρησιμοποιώντας την ακόλουθη μέθοδο   Απαιτήσεις:   
* Εγκαταστήστε το Backtrack Linux στο στυλό οδήγησης με μικρή ποσότητα επίμονη μνήμη.   Βήμα 1: Εκκίνηση από το Back Track  Τοποθετήστε το στυλό οδήγησης στον υπολογιστή-στόχο [όταν απενεργοποιηθεί]. Θα την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος από την κίνηση μανδρών, οπότε τοποθετήστε όταν το σύστημα είναι απενεργοποιημένο.  Τώρα Ενεργοποιήστε το σύστημα.  Πατήστε F10 [μενού εκκίνησης, διαφέρει για το σύστημα] πριν από την εκκίνηση και επιλέξτε εκκίνηση από μανδρών.  Τώρα θα ξεκινήσει το Backtrack.  Επιλέξτε "Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη"  Τώρα περιμένετε για λίγο (θα εκτελέσει κάποιες εντολές}  Τώρα μπορείτε να δείτε το "root:"  πληκτρολογήστε "startx" και πατήστε enter. Θα σας φέρει στην προβολή GUI του Backtrack.   Βήμα 2: Αντιγράψτε τα αρχεία SAM και το σύστημα  Κάντε κλικ στο κουμπί Start (σύμβολο του δράκου)  Επιλέξτε Μενού Συστήματος  Επιλέξτε μέσα αποθήκευσης (αν δεν βλέπεις τίποτα, κλείστε το παράθυρο να ανοίξει και πάλι).   Μπορείτε να δείτε τη λίστα του σκληρού δίσκου και στυλό οδήγησης σας.  Ανοίξτε εγκαταστήσει τα παράθυρα σκληρό δίσκο και Πλοηγηθείτε σε αυτήν την πορεία:  WINDOWS/system32/config /   Εκεί μπορείτε να δείτε τα δύο αρχεία που ονομάζεται ως "SAM" και "System".   Αντιγράψτε το τόσο SAM και τα αρχεία συστήματος.  [Απλά προχωρήστε στο επόμενο βήμα χωρίς να κλείσετε το παράθυρο]   Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και να επικολλήσετε τα αρχεία μέσα.   Βήμα 4: Εκτέλεση Ophcrack εργαλείο σε Backtrack  Ανοίξτε το Ophcrack GUI (start-> Backtrack-> Privilege κλιμάκωσης-> Κωδικός Attack-> Επιθέσεις-Ophcrack offline GUI).   Βήμα 5: Τοποθέτηση του φακέλου που περιέχει Σαμ και τα αρχεία του συστήματος   Κάντε κλικ στο Load και επιλέξτε "κρυπτογραφημένο SAM" σε Ophcrack εργαλείο.  Τώρα θα σας ζητήσει να επιλέξετε τον κατάλογο που περιέχει το φάκελο SAM. Επιλέξτε τον κατάλογο όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο SAM.   Τώρα θα φορτώσει και θα εμφανιστεί η λίστα των λογαριασμών χρηστών στα παράθυρα.   Βήμα 6: Στόχος η Διαχειριστής λογαριασμού  Εδώ εγώ είμαι πρόκειται να χαράξει το ένα από το λογαριασμό διαχειριστή του υπολογιστή μου. Έτσι, αφαιρέστε όλα τα άλλα λογαριασμούς εκτός από το λογαριασμό διαχειριστή στόχου.   Βήμα 7: The Rainbow Table   Απόσπασμα της "tables_xp_free_fast.zip" το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας.   
  
 Κάντε κλικ στο κουμπί Πίνακας στην Ophcrack εργαλείο. Τώρα θα σας ζητήσει να επι το τραπέζι. Επιλέξτε το "XP δωρεάν γρήγορη" και κάντε κλικ στο κουμπί εγκατάστασης. Τώρα περιηγηθείτε στον πίνακα τόξο βροχή κατάλογο "tables_xp_free_fast"  Τώρα κάντε κλικ στο ΟΚ.   Βήμα 8: Σπάσιμο Αρχίζει  Κάντε κλικ στο κουμπί Crack.  Περιμένετε για λίγο [Ophcrack είναι ο γρηγορότερος εργαλείο ρωγμές. έτσι δεν θα πάρει πάρα πολύ χρόνο]   Βήμα 9: Ο κωδικός έχει ραγίσει  Ναι ..! πήραμε τον κωδικό πρόσβασης.   Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.    
Πυροβολισμούς οθόνης:  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου