Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Facebook Trick Κωδικός: Τρεις κωδικούς πρόσβασης για την πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook


Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook με 3 διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης. Ήμουν surporised όταν διάβασα αυτό το μήνυμα δημοσιεύτηκε από έναν φίλο μου στο Facebook. Έτσι, αμέσως, θ δοκιμαστεί αν είναι αλήθεια ή όχι. Ναι, αυτό λειτουργεί. 

Facebook επιτρέπει την ακόλουθη μεταβολή των κωδικών σας: 

1 Πρωτότυπη τον κωδικό σας.: 
Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε "CLICK4HACK" ως κωδικό πρόσβασης. Ναι, μπορείτε να συνδεθείτε με τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης σας ;) 

2 αρχικό κωδικό πρόσβασης σας με την υπόθεση αντιστραφεί (υπόθεση Εναλλαγή).: 
Αυτός θα είναι ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να αλλάξετε την περίπτωση τον κωδικό σας και να το χρησιμοποιήσετε. 

Για παράδειγμα, σας χρησιμοποιούν "breakTheSecurity" ως προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης σας. Σε αυτόν τον κωδικό, «Τ» και «S» είναι κεφαλαία. 

αν αλλάξετε την υπόθεση κωδικό πρόσβασης, τότε ο κωδικός σας θα γίνει "CLICK4HACK". 

. 3 αρχικό κωδικό πρόσβασης σας με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο: 

Αν ο πρώτος χαρακτήρας του κωδικού πρόσβασής σας είναι σε πεζά και μπορείτε να το αλλάξετε σε Άνω περίπτωση, μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό. 

Για παράδειγμα, το αρχικό κωδικό πρόσβασης είναι "breakTheSecurity". Σε αυτόν τον κωδικό, ο πρώτος χαρακτήρας 'b' είναι με πεζά γράμματα. Αν αξιοποιήσει τον πρώτο χαρακτήρα, τότε ο κωδικός σας "BreakTheSecurity". 

Ο λόγος για 3 Passswords για το λογαριασμό σας στο Facebook 
Δεν είναι ελάττωμα ασφαλείας. Είναι μόνο χαρακτηριστικό που παρέχεται από το Facebook. 

«Δεχόμαστε τρεις μορφές του κωδικού πρόσβασης του χρήστη για να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι πιο κοινές αιτίες που τα αυθεντικά συνδέσεις απορρίπτονται. Εκτός από τον αρχικό κωδικό πρόσβασης" ZDNet ανέφερε το Facebook εκπρόσωπος λέγοντας. "Δεχόμαστε επίσης τον κωδικό αν ένας χρήστης έχει λάθος caps lock είναι ενεργοποιημένη ή κινητή συσκευή τους κεφαλαιοποιεί αυτόματα τον πρώτο χαρακτήρα του κωδικού πρόσβασης. " 

Τρία διαφορετικά ονόματα χρήστη: 
1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook «όνομα χρήστη» ως όνομα χρήστη (εάν έχετε δημιουργήσει) 
2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας 
3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρησιμοποιήσετε τον αριθμό του κινητού σας (εάν έχετε προσθέσει τον αριθμό του κινητού σας στο Fb). 

Ναι, ξέρω ότι αυτό είναι ένα από τα παλιά. Τώρα, μόνο εγώ έρχονται να ξέρετε για αυτό και ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες BTS. Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου