Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τοπική Facebook Phishing ιστοσελίδα-να αλλάξετε το όνομα του localhost σας





Αυτή η θέση δεν είναι για hacking. Είναι απλά τα παράθυρα τσίμπημα ή τέχνασμα. 
Απλά αλλάξετε το όνομα localhost σας και να το απολαύσετε. Θα πρέπει να γνωρίζουν καλά γι 'αυτό:Πώς να χρησιμοποιήσετε το wamp / XAMP διακομιστή. Τι είναι το localhost.







Είναι πολύ απλό να ακολουθήσουν. Αυτό είναι για τους χρήστες των Windows μόνο. ​​Βήματα για να ακολουθήσει: 1.Go στο C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc 2. Βρείτε το αρχείο με το όνομα




HOSTS
3.Open το αρχείο με το σημειωματάριο. 
4.you να δείτε εκεί σαν αυτό:
127.0.0.1 localhost

5.Change το localhost σε οτιδήποτε θέλετε. 
Για παράδειγμα: μπορείτε να το αλλάξετε σε "www.facebook.com". 
6. αποθηκεύσετε το αρχείο Τώρα ξεκινήστε τον wamp ή διακομιστή XAMP και εισάγετε το www.facebook.com στον browser σας θα δείτε την αρχική σελίδα localhost.
 Γιατί όχι;-Μπορείτε να χαράξει τους φίλους σας. Έχω πει ότι αυτό δεν είναι hacking τέχνασμα. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό επίσης για hacking φίλο / εραστή σας. 
(Σε Ταμίλ "Siru thrumpum φίλε kutha uthavum", δεν ξέρω πώς να το πω στα αγγλικά) Ξέρετε πώς; Όπως είπα αλλάξετε το localhost στο www. facebook.com. 
localhost αλλάξει την αρχική σελίδα σας, όπως το Facebook ή το Gmail phishing ιστοσελίδα. Έτσι τώρα η τοπική ιστοσελίδα phishing είναι έτοιμη να χαράξει φίλο / εραστή / συζύγου σας (ακούγεται τρελό?) αν εισάγετε το www.facebook.com στο pc σας. Μπορεί να δει τις τοπικές phishing σελίδα σας μόνο. ​​έτσι τους κωδικούς πρόσβασής τους είναι στα χέρια σας.Δοκιμάστε κάποια «υπό κατασκευή» ή anyother μήνυμα σφάλματος, έτσι ώστε δεν θα υποψιάζεστε.


Στην πραγματικότητα εγώ απλά δίνουν μόνο ιδέα. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να γίνετε αστεία και καλύτερο hacker, στη συνέχεια, να προσθέσετε τις δικές σας ιδέες και μεράκι τους. Για το Ubuntu χρήστες, διαβάστε αυτό: Πώς να αλλάξετε το όνομα localhost στο Ubuntu Linux; Πνευματικά δικαιώματα : Μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε τα περιεχόμενα! εάν θέλετε να δημοσιεύσετε στο δικτυακό τόπο ή blog σας. Δώσε μου τον σύνδεσμο ως πόρος σε αυτή τη σελίδα. Σύνδεσμος πρέπει να υπερ-σύνδεση δεν είναι κείμενο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου