Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Βγάλτε χρήματα από το Blogging


χρήματα από το Blogging
Θέλετε να κάνετε το blogging χρήματα; Αν το κάνετε - δεν είστε μόνοι. Όλο και περισσότεροι bloggers διαπιστώνουν ότι το blogging είναι ένας τρόπος για να κέρδος μέσω ίντερνετ. Είτε είναι για να κερδίσουν μερικά έξτρα ευρώ την εβδομάδα για το καφέ τους, ή ακόμα και για να κερδίσεις κάποιος αρκετά χρήματα για να σταματήσει να χρειάζεται να εργάζεται κάπου αλλού. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες bloggers που κερδίζουν χρήματα από το blogging.


Πώς να κερδίσετε χρήματα από το Blogging

Σε αυτή τη ανάρτηση θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες πληροφορίες για αρχάριους για το πώς να κερδίσει χρήματα από το blogging.
Μην νομίζετε ότι ο καθένας που προσπαθεί να κερδίσει χρήματα από το blogging γίνεται πλούσιος. Στην πραγματικότητα αυτοί που μπορούν να κερδίσουν αρκετά λεφτά από το blogging είναι πολύ λίγοι. Λυπάμαι αν αυτό σας απογοητεύει, Με το blogging είναι δυνατόν κάποιος να βγάζει αρκετά χρήματα αλλά χρειάζεται χρόνος και πολλή σκληρή δουλειά και αυτό δεν συμβαίνει για όλους!
Πιο κάτω θα σας δείξω τους πιο καλούς κατά την γνώμη μου τρόπους που μπορεί κάποιος να κερδίσει χρήματα από το blogging. Μερικές από τις ακόλουθες κατηγορίες σε ορισμένα blogs θα λειτουργεί καλά σε άλλους όχι... το κλειδί είναι να πειραματιστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα και να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για σας.
Η σειρά με την οποία κατατάσσω την πιο κάτω λίστα είναι από το καλύτερο στο χαμηλότερο τρόπο κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου πάντα
1. Adsense
Όπως βλέπετε και εδώ στο blog μου clicks4funny) χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο και την συνιστώ ανεπιφύλακτα ως τον καλύτερο τρόπο να κερδίσεις κάποιος χρήματα μέσω blogging.
2. Προγράμματα Affiliate
Φυσικά ως 2η επιλογή δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από τα affiliate προγράμματα. Τα 3 γνωστά ελληνικά δίκτυα είναι το ClickBanner.gr, ForestView και LinkWise.
3. Amazon Associates
Ένα άλλο μεγάλο affiliate είναι αυτό του Amazon το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ https://affiliate-program.amazon.com/. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που το χρησιμοποιούν και κερδίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου