Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΚΡΥΨΤΕ ΕΝΑΝ ΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ


 Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε να κρύψετε έναν ιό, keylogger,RAT κτλ, μέσα σε μια εικόνα με αποτέλεσμα όποιος τρέξει το "αρχείο" που θα φτιάξουμε να ανοίγει η εικόνα που βάλαμε και την ίδια ώρα να τρέξει και ο ιός μας!


Για το παράδειγμά μας θα χρησιμοποιήσουμε έναν server keylogger, που όποιος το τρέξει θα αρχίσει να τον καταγράφει, και θα διαλέξουμε και την εικόνα που θα προβάλλεται. Στην
συγκεκριμένη ανάρτηση θα φτιάξετε μόνοι σας τον server του keylogger όπως σας έδειξα εδώ με όποιο keylogger θέλετε.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα Binder πρόγραμμα. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα τέτοιο πρόγραμμα (που έχει και binder) από εδώ. Το πρόγραμμα θα είναι κάπως έτσι:


Μόλις το τρέξετε θα πατήσετε το Binder και θα σας μεταφέρει σε ένα μικρό παράθυρο. Από κάτω θα επιλέξετε την φωτογραφία-εικόνα που θέλετε να προβάλλεται, και τον server που φτιάξατε. 
Μπορείτε να επιλέξετε πατώντας τον σταυρό κάτω αριστερά. Μόλις επιλέξετε τα 2 αρχεία πατήστε το μεσαίο Bind για να δημιουργηθεί το αρχείο μας που θα είναι σε μορφή .exe.


Το αποθηκεύουμε στην επιφάνεια εργασίας μας και είμαστε έτοιμοι! Υπάρχει όμως ένα τελευταίο πρόβλημα. Το αρχείο που φτιάξαμε αντί να εμφανίζεται η εικόνα που του βάλαμε θα εμφανίζεται σαν πρόγραμμα .exe. Για να λύσουμε αυτό το πρόγραμμα θα κατεβάσουμε ένα άλλο πρόγραμμα που θα λέγεται icon changer.(Μπορείτε να βρείτε στο google αρκετά).
Τέλος θα επιλέξουμε την εικόνα που θέλουμε να έχει το αρχείο που φτιάξαμε και θα βάλουμε μια εικόνα τύπου .ico(μπορείτε να την μετατρέψετε εύκολα από .jpeg/jpg,png κτλ, σε .ico μέσω του προγράμματος Format Factory), και πολύ απλά να τη βάλετε και θα είστε οκ!

Αυτό το αρχείο τώρα θα φαίνεται σαν εικόνα, αλλά θα είναι ένα πρόγραμμα το οποίο όταν κάποιος το τρέξει(το θύμα μας π.χ.) θα του εμφανιστεί η εικόνα που βάλαμε σαν κάθε άλλη εικόνα με την διαφορά πως θα τρέξει και το keylogger την ίδια ώρα! Σε μερικούς υπολογιστές μιας και θα εκτελεστεί πρόγραμμα ίσως να ζητηθεί επιβεβαίωση, πολύ απλά πατήστε "ναι" και όλα θα είναι κομπλέ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου