Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μάθετε Να Κρύψει Τα Αρχεία Πίσω Από Τις Εικόνες



Υπάρχουν μερικά σημαντικά αρχεία ή το έγγραφο που θέλετε να αποκρύψετε από τους άλλους στον υπολογιστή σας. Για να γίνει αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει φάκελο μέσα στο φάκελο για να κρύψει αυτά τα αρχεία, αλλά στο σημερινό tutorial εγώ θα το αλλάξει αυτό με τη διδασκαλία σας μια ενδιαφέρουσα τέχνασμα για να κρύψει τα αρχεία πίσω images.To αποκρύψετε ένα αρχείο πίσω από μια εικόνα που σημαίνει ότι αν τυχόν κάποιος ανοίγει εκείνη την εικόνα που θα δείτε την εικόνα, αλλά για να δείτε το κρυφό αρχείο πρέπει να ανοίξουμε αυτήν την εικόνα σε ένα συγκεκριμένο τρόπο. Έτσι αφήνει να ξεκινήσετε.

Πώς να Απόκρυψη αρχείων Πίσω εικόνας;


1. Επιλέξτε μια εικόνα που θα χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη του αρχείου πίσω από την εικόνα.
2. Τώρα επιλέξτε ένα αρχείο για να κρύψει πίσω από την εικόνα και να είναι σε μορφή RAR.. Με τη βοήθεια του WinRAR.
3. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η πάστα τόσο τα αρχεία στην επιφάνεια εργασίας.Μπορείτε να το κάνετε αυτό οπουδήποτε αντί για desktop, αν έχετε κάποια βασική κατανόηση της γραμμής εντολών.
4. Τώρα ανοίξτε cmd πηγαίνοντας στο Έναρξη> Αξεσουάρ Command Prompt και πληκτρολογήστε τα παρακάτω εντολές σε αυτό.
cd desktop
hide files behind images

5. CD ξεχωρίζει για τον κατάλογο αλλαγή πληκτρολογώντας παραπάνω εντολή να αλλάξετε τον κατάλογο σας στην επιφάνεια εργασίας. Μετά από αυτό η εντολή τύπου που δίνονται παρακάτω. 
Copy / b imagename.jpg + όνομα αρχείου. Rar finalimage.jpg
hide files behind images
  • Αντικαταστήστε imagename.jpg με το όνομα της εικόνας που θέλετε το αρχείο σας να είναι κρυμμένο πίσω. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μορφή εικόνας (Π.χ.:. Jpg, png, gif.).
  • Αντικαταστήστε το όνομα αρχείου με το όνομα του αρχείου σας που θέλετε να αποκρύψετε. Πρέπει να είναι σε μορφή rar..
  • Τέλος Αντικαταστήστε finalimage.jpg με ό, τι όνομα θέλετε τελική εικόνα σας με τα κρυφά αρχεία θα πρέπει να είναι. Αυτή είναι η εικόνα όπου θα κρυφό αρχείο σας.
6. Τώρα, όταν θα προσπαθήσετε να ανοίξετε αυτό το νεοσυσταθείσα εικόνα θα ανοίξει ως κανονική εικόνα, αλλά για να σας ανοίξει κρυφό αρχείο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω. 

Πώς να έχει πρόσβαση Hidden αρχείο;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση κρυφό αρχείο σας θα πρέπει να ανοίξετε τη νεοσυσταθείσα εικόνα στο winrar. Απλά ακολουθήστε τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να το κάνουμε αυτό.

1. Ανοίξτε winrar
2. Τώρα, εντοπίστε την εικόνα σας και να το ανοίξετε ή απλά να σύρετε την εικόνα σας στο winrar.
3. Αποσυμπιέστε το αρχείο και να το κάνεις. 

1 σχόλιο:

  1. Φίλε η εικόνα με τα δύο συγχωνευμένα αρχεία δεν ανοίγει με το winrar. Με ποιό τρόπο θα πάρω πίσω το αρχείο που έβαλα.
    Χρησιμοποίησα μια εικόνα logo.jpg ένα αρχείο του word το test.doc και τα δύο συγχωνεύθηκαν στο final.jpg ¨οταν πάω να κάνω open το final.jpg με το winrar μου βγάζει σφάλμα.

    Βασίλης Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή