Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Οι απατεώνες Να μην περάσει - Απλές συμβουλές για το πώς να αποφύγει Απατεώνες Σε Κοινωνικά Δίκτυα

Advices On  Avoiding Scammers In Social Networks

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πάντα μεγάλη για επικοινωνιακές τους ανθρώπους? θα σας κάνει πιο κοντά στους φίλους σας, τους συγγενείς και τους χάκερ. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ ελκυστική για τέτοιου είδους ανθρώπους. Μπορείτε να με ρωτήσετε: "Γιατί πρέπει ότι« Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο λογαριασμός σας. Τα συστήματα για την απάτη μπορεί να είναι διαφορετική. Αλλά ο κύριος στόχος του είναι τα χρήματα. Μπορούν να ζητήσουν από τους συγγενείς σας για βοήθεια, ειδικά όταν είστε μακριά. Γιατί δεν πρέπει να πιστεύουν ότι το δικό τους παιδί, όταν χρειάζεται χρήματα;

Οι απατεώνες δεν περιφρόνηση που παίζουν στην heartstrings. Μπορούν να γράψετε τα πάντα, ότι υπάρχει ένα ατύχημα, είστε σε ένα νοσοκομείο, κλπ. Έτσι, σήμερα θα μελετήσουμε για να αντιμετωπίσει τους απατεώνες και να κρατήσει τα νεύρα και τα χρήματά μας ασφαλή.

Συνέπειες

social media hacking scams
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους κατά τη δημιουργία προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα. Η πιο προσωπικές και επαγγελματικές πληροφορίες που δίνετε, τόσο πιο εύκολο είναι για τους απατεώνες να σας ληστέψουν. Ας συζητήσουμε το πιο εύκολο πρόγραμμα. Μερικοί εγκληματίες είναι απλά ψάχνουν για τους ανθρώπους που ζουν στην ίδια πόλη για να λεηλατήσουν τα σπίτια τους. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διαφορετικοί άνθρωποι γράφουν τέλεια πληροφόρηση, όπως «Εμείς πάμε για να επισκεφθείτε την Καλιφόρνια το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ελπίζοντας ότι θα είναι μεγάλη "Φυσικά θα είναι μεγάλη. Για την ληστής, επειδή γνωρίζει ότι το σπίτι θα είναι άδειο σαββατοκύριακα και είναι η τέλεια ευκαιρία για αυτόν.

Το δεύτερο πράγμα είναι οι φωτογραφίες. Όταν κάνετε λήψη εικόνων και φωτογραφιών για τα κοινωνικά δίκτυα, όχι μόνο τους φίλους σας αρέσουν. Είναι επίσης η τέλεια πηγή για τους διαρρήκτες. Από το σπίτι-made φωτογραφίες, μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την ευημερία σας και τη δομή σπίτι. Όταν έχετε ένα σκυλί, ο ληστής θα είναι έτοιμη, γιατί ο καθένας έχει φωτογραφίες με τα κατοικίδια ζώα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ειλικρινά να σας συμβουλεύσει να μην θέσει σε φωτογραφίες στο Διαδίκτυο από το σπίτι σας, και μερικά πράγματα που μπορούν να προσελκύσουν ληστές, για παράδειγμα, το νέο σας αυτοκίνητο ή ένα λαμπρό δακτύλιο.

Συμβουλή

Η επόμενη συμβουλή μας - να δημιουργήσει ένα περίπλοκο κωδικό πρόσβασης. Έχουμε μόλις συζητήσαμε τι απατεώνες μπορούν να κάνουν με την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ώστε να προσπαθήσουμε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, τους φίλους σας, τους συγγενείς και τόσο καλό όσο μπορείτε. Μην κάνετε ένα κωδικό που θα αποτελείται από απλά την ημερομηνία γέννησής σας. Να θυμάστε, ότι είναι ο πρώτος συνδυασμός απατεώνες δοκιμάσετε. Επίσης, μην τοποθετείτε την ημερομηνία γέννησής σας, ως απάντηση στο ερώτημα δοκιμής, εάν αυτό είναι mail. Δείτε παρακάτω άρθρο σχετικά με τον κωδικό πυρόλυση.
Ας φανταστούμε ότι έχετε ένα περίπλοκο κωδικό πρόσβασης, δεν λήψη του "ληστεύουν ελκυστική" φωτογραφίες και μια μέρα θα λάβουν τη σύνδεση από το φίλο σας, όπου σας ζητά να ψηφίσουν γι 'αυτόν. Σταματήστε τώρα. Αυτό μπορεί να είναι μια παγίδα. Αν θα συνδεθούν, οι απατεώνες λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Τέτοιο σύστημα ονομάζεται "αλιεία". Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, ζητήστε από κάποιον φίλο σας κάτι προσωπικά. Η άλλη παραλλαγή είναι απλά να τον κάνει μια κλήση και να ρωτήσω σχετικά με αυτό. Αν θα λάβετε την απάντηση, όπως «Τι είναι αυτά που λες;" θα πρέπει να του εξηγήσει ότι ήταν hacked και προσφέρουν για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Δείτε παρακάτω tutorial να ξέρετε για δημοφιλής μέθοδος hacking χρησιμοποιείται για την απόκτηση ευαίσθητων πληροφοριών για τον εαυτό του.
Τα τηλέφωνα είναι πραγματικά χρήσιμα πράγματα. Εξηγήστε στους φίλους και τους συγγενείς σας που μπορεί να χαραχτεί και εάν λαμβάνουν μηνύματα με τα αιτήματα τα χρήματα, θα πρέπει να καλέσετε στο πρώτο και να ζητήσει γι 'αυτό. Να θυμάστε ότι η ασφάλεια σας είναι στα χέρια σας και να είστε προσεκτικοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου