Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Γίνετε Ασφαλής σύνδεση


Γίνετε Ασφαλής σύνδεση
Προστασία προσωπικών δεδομένων έχει γίνει κάτι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν Διαδίκτυο αυτές τις μέρες. Όσο περισσότερο το κάνουμε σε απευθείας σύνδεση, τα περισσότερα μονοπάτια που αφήνουμε πίσω μας. Υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εταιρείες την παρακολούθηση κάθε κίνηση, πληκτρολογήσεις, ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τους ανθρώπους που επικοινωνούν με απευθείας σύνδεση. Οι εταιρείες αυτές συχνά πωλούν τις πληροφορίες αυτές σε οργανισμούς επιβολής του νόμου ή της κυβέρνησης για νομικά θέματα. Μέρα με τη μέρα πιο εξελιγμένα εργαλεία και τις μεθόδους που ανακαλύπτονται για να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας και ολόκληρο το σενάριο έχει γίνει πολύ περίπλοκο. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να κρατήσει την ιδιωτική ζωή του και να σταματήσει τρίτους από απρόσκλητος στις δραστηριότητές τους. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τις διάφορες μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να γίνετε ασφαλείς online και να καλύψουν τις δραστηριότητές σας που δεν θέλετε να γνωρίζει ο κόσμος.
Οι τρεις τύποι των μεθόδων που θα χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τους εαυτούς μας ασφαλείς σε απευθείας σύνδεση είναι οι εξής:

TOR
Πληρεξούσια
VPN


TOR
Tor, σύντομη μορφή του The Onion Router είναι ένα σύστημα που σας προσφέρει την ανωνυμία στο διαδίκτυο. TOR πελάτες ανακατευθύνει όλη την κυκλοφορία σας στο διαδίκτυο μέσω ενός δικτύου υπολογιστών κρύβει την πραγματική θέση σας και να αποτραπεί τυχόν εντοπισμό. Η δέσμη TOR έρχεται με ένα firefox που είναι ολοκληρωμένο με το δίκτυο TOR και ένα GUI που ονομάζεται Vidalia έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί το δίκτυο TOR. Εδώ είναι το πώς Vidalia μοιάζει με:
Έτσι, πριν ξεκινήσουμε, ας δούμε πώς λειτουργεί το δίκτυο TOR. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Έτσι, κάθε φορά που θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τον Dave, αντί της απευθείας επαφή με τον, TOR στέλνει την πρώτη συναλλαγή σας μέσα από μια σειρά δικτύων ώστε κανένας σημείο να παρακολουθείτε πίσω στην τοποθεσία σας. Έτσι, τα πακέτα από το δίκτυο σας να πάρει μια τυχαία διαδρομή μέσα από το δίκτυο και να φτάσει στον προορισμό.

Έτσι, μια φορά το δρομολόγιο έχει συσταθεί, όλα τα είδη των δεδομένων που μπορούν να αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω του δικτύου TOR. Και μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, TOR αλλάζει τη διαδρομή μέσω της οποίας θα συνδεθείτε τυχαία γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο να εντοπίσει πίσω σε σας.



ή είναι καλό, αλλά δεν μπορεί σε εσάς και τη δραστηριότητά σας για την πλήρη ασφάλιση. Ενώ προστατεύει τα μεταφερόμενα δεδομένα, οι ειδικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη στατιστική ανάλυση και να πάρετε τη διαδρομή του κυκλώματος σας και να βρείτε τη θέση σας Επίσημη ιστοσελίδα:. http://www.torproject.org
Κατεβάστε TOR Bundle: http://www.torproject.org.in/download/download-easy.html.en

Πληρεξούσια
Ο πληρεξούσιος ή ένα proxy server είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μια εφαρμογή που λειτουργεί ως μεσάζων ανάμεσα σε εσάς και client-server ή την εφαρμογή σας. Έτσι θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα στόχο, θα συνδεθεί με το διακομιστή μεσολάβησης, ο διακομιστής μεσολάβησης συνδέεται με το στόχο, τότε παίρνει πίσω τις σχετικές πληροφορίες για εσάς.


Έτσι, ένα πληρεξούσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας κρατήσει την ανωνυμία του, ή να παρακάμψει τους περιορισμούς IP, ασφάλεια / γονικού ελέγχου, ή για να πάρετε γύρω από περιφερειακούς περιορισμούς. Ο proxy server εμφανίζεται ως μια διεύθυνση IP που θα πρέπει να ρυθμίσετε στον web browser σας για να το χρησιμοποιήσετε. Όταν το κάνεις αυτό, το αρχικό IP σας θα πρέπει να καλύπτεται από τον πληρεξούσιο και θα είναι ανώνυμη.
190.96.64.234 - Αυτό είναι το πώς ένα πληρεξούσιο μοιάζει. Όλα τα proxies είναι από ένα συγκεκριμένο τόπο ή τη χώρα, ώστε χρησιμοποιώντας ένα πληρεξούσιο κοντά στο διακομιστή-στόχο σας μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ ταχύτερη περιήγηση! Αν είστε σε Firefox, μπορείτε να ορίσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης με τη μετάβαση στις επιλογές Firefox> Για προχωρημένους> Δίκτυο> Ρυθμίσεις σύνδεσης> Μη αυτόματες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης.

VPN (Virtual Private Network)
Ένα VPN ή Virtual Private Network είναι ένα απομακρυσμένο server σε μια οφσάιτ θέση που σήραγγες όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας μέσω ασφαλών servers τους με την κρυπτογράφηση τους καθιστώντας έτσι τη σύνδεση σας με ασφάλεια. Οι περισσότεροι από τη χρήση του VPN είναι 128 bit κρυπτογράφηση SSL ή 256 bit κρυπτογράφηση SSL. Περισσότερα ο αριθμός των bit, τόσο καλύτερη είναι η κρυπτογράφηση. VPN σας βοηθά να αποκρύψουν την πραγματική IP σας και διακωμωδεί τη θέση σας σε όλα τα προγράμματα ή τους πελάτες που προσπαθούν να σας εντοπίσει. Έτσι, ας υποθέσουμε ότι είστε από τις ΗΠΑ και θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα που είναι μόνο για τη Ρωσία, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ένα VPN που βρίσκεται στη Ρωσία, η οποία μάσκες IP μου ως ρωσική και έτσι να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα.


Ένα άλλο θέμα ανησυχίας, ενώ χρησιμοποιώντας ένα VPN είναι κούτσουρα. Σχεδόν όλοι οι πάροχοι VPN τηρούν μητρώα ως μέτρο ασφαλείας. Αυτό γίνεται έτσι ώστε αν ποτέ θέλετε να ελέγξετε τη δραστηριότητά του χρήστη, θα μπορούσαν να αναφέρονται στα αρχεία καταγραφής. Έτσι, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες ή η κυβέρνηση θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τους παρόχους VPN και να πάρει τη δραστηριότητά σας. Ως εκ τούτου, αν είστε πραγματικά ανησυχούν για την ασφάλειά σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα VPN που δεν τηρούν αρχεία καταγραφής. Όταν αγοράζετε ένα VPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα που είναι πιο κοντά σε σας, δεδομένου ότι θα κάνουν την εμπειρία σας στο Internet ομαλή και δεν θα προκαλέσει καμία καθυστέρηση ή βραδύτητα.
Υπάρχουν πολλές δωρεάν VPN είναι διαθέσιμα, αλλά δεν είστε συνιστάται δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται με πολλές διαφημίσεις, adwares και αργή σύνδεση. Οι περισσότεροι από τους κρατήσει logs που σημαίνει ότι δεν είστε πραγματικά ασφαλείς και η σύνδεση δεν θα πρέπει να έχει ένα καλό ποσοστό κρυπτογράφησης. Γι 'αυτό είναι πάντα συνιστάται να πάρετε μια πληρωμένη VPN. Αλλά θα περιλαμβάνει κάποιες καλές δωρεάν και επί πληρωμή VPN για να σας βοηθήσει.

Free VPN

HotspotShield - http://www.hotspotshield.com
VPNBook - http://www.vpnbook.com
ProXPN - http://www.proxpn.com
AnchorFree - http://www.anchorfree.com


Αμειβόμενος VPN

nVPN - http://www.nvpn.net
MicroVPN - http://www.microvpn.com
InterVPN - http://www.intervpn.com
VPNTraffic - http://www.vpntraffic.om


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Έτσι, αυτό είναι. Έχω συζητήσει κάποια βασικά μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να είστε ασφαλείς online. Αλλά να θυμάστε πάντα, ποτέ δεν είσαι 100% ασφαλής. Αν οι Federals ή άλλοι θέλουν να σας εντοπίσει, μπορούν ακόμα να το κάνουν ανεξάρτητα από το ποια μέτρα θα χρησιμοποιείτε για να το αποτρέψει. Αυτές οι μέθοδοι θα λειτουργήσει, αλλά μόνο μέχρι ενός ορίου. Το υπόλοιπο είναι μέχρι σας να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να κρατήσει τον εαυτό σας ασφαλή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου