Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Λήψη Torrent Χρήση Του Internet Download Manager

Downloading Torrent Using Internet Download Manager
Γεια σας φίλοι, σήμερα, εγώ θα σας δείξει το δρόμο για να κατεβάσετε torrents με Internet Download Manager. Torrent είναι μικρό αρχείο με επέκταση. Torrent που σας επιτρέπει να κατεβάσετε τεράστιο ποσό των δεδομένων. Χρησιμοποιούμε torrents για να κατεβάσετε διάφορα τρόφιμα, όπως ταινίες, παιχνίδια, λογισμικό και πολλά διαφορετικά πράγματα. θα μεταφέρει torrents από διάφορες ιστοσελίδα. Η ταχύτητα μεταφοράς για torrents εξαρτάται από τους σπόρους που έχει. Θα καταστήσει δύσκολο για σας να κατεβάσετε τα αρχεία με Η πολύ χαμηλή ή καθόλου σπόρους. Ωστόσο, με τη βοήθεια του αυτό το τέχνασμα θα είστε σε θέση να κατεβάσετε το αρχείο torrent με την IDM. Αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο όταν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο που έχει πολύ χαμηλή σπόρους. IDM είναι ο πιο γρήγορος διαχειριστή μεταφοράς αρχείων στην αγορά στο διαδίκτυο. Έτσι αφήνει να ξεκινήσω!

Πώς να Μεταφορά Torrent Με IDM

1. Πρώτα κατεβάστε το αρχείο torrent με. Torrent επέκταση που θέλετε να κατεβάσετε από το διαδίκτυο άμεσα χωρίς καμία χείμαρρο πελάτη, όπως το uTorrent. 
Downloading Torrent Using Internet Download Manager

2. Τώρα ανοίξτε zbigz.com και θα προσγειωθεί στην αρχική του σελίδα. 
3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ για να φορτώσετε και να περιηγηθείτε Torrent torrent σας για να μεταφέρετε και κάντε κλικ στο Go. 
4. Στη συνέχεια, θα σας ρωτήσω για δωρεάν ή Premium υπηρεσία, επιλέξτε δωρεάν για να προχωρήσουμε περαιτέρω. 
5. Θα πάρει κάποιο χρόνο για να cache αρχείο σας. Μόλις ολοκληρωθεί η αποθήκευση, κάντε κλικ στο κουμπί μεταφορά για να κατεβάσετε το αρχείο σας όπως φαίνεται παρακάτω. 
Downloading Torrent Using Internet Download Manager
6. Θα πρέπει να έχετε κατεβάσετε internet manager εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να κατεβάσετε ξεκινήσει μέσα IDM. Αν δεν έχετε IDM μην ανησυχείτε θα κατεβάσετε άμεσα.

Σημείωση: Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για Δωρεάν μεταφορά τότε συνηθίζει να είναι σε θέση να μεταφέρει το αρχείο του πάνω από 1 GB

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου