Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Πώς να ανακτήσει τις διαγραμμένες φωτογραφίες από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας με DeleteFIX


Εάν έχετε διαγράψει κατά λάθος φωτογραφίες σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, εδώ είναι ο τρόπος για να ανακτήσει τις φωτογραφίες. 

DeleteFIX φωτογραφία είναι το μόνο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ψηφιακή αποκατάσταση φωτογραφιών, θα ανακτήσει τις φωτογραφίες διαγράφονται από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας.

Είναι το μόνο λογισμικό αποκατάστασης φωτογραφιών στην αγορά που ανακτά κάθε μορφή φωτογραφία από κάθε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Κάθε μηχανή αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε διαφορετική μορφή, και DeleteFIX φωτογραφία είναι σε θέση να ανακτήσει τις διαγραμμένες φωτογραφίες από όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών μορφών για επαγγελματικές κάμερες από κάθε μάρκα, όπως η Canon, Olympus, Pentax και άλλοι. 

Πώς να ανακτήσει τα διαγραμμένα φωτογραφίες; 

  • Κατεβάστε και εγκαταστήστε DeleteFIX φωτογραφία .
  • Συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή σας.
  • Εκτελέστε το λογισμικό και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες στο παράθυρο του προγράμματος. Δείτε πώς αυτό το ψηφιακό λογισμικό αποκατάστασης φωτογραφιών λειτουργεί με εικόνες.
  • Δείτε τα ανακτημένα φωτογραφίες στο παράθυρο προβολής του προγράμματος.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί "Ενεργοποίηση" στο ίδιο το πρόγραμμα να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας.
Η DeleteFIX φωτογραφία μπορεί επίσης να ανακτήσει αρχεία βίντεο και φωτογραφιών από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, carads μνήμης USB συσκευές και άλλα. 

Κατεβάστε το DeleteFIX Φωτογραφία από εδώ . - See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=www.google.com&sl=en&tl=el&u=http://www.breakthesecurity.com/2013/03/recovering-deleted-photos-from-digital-camera.html&usg=ALkJrhjyRJqPppVvyrD5_wY4Qpn2Ffdm-w#sthash.9DsYNYI1.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου