Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Hack IPhone IOS 7 Lockscreen

Hacking iPhone iOS 7 Lockscreen, το φανταστικό νέο κινητό λειτουργικό σύστημα της Apple βρίσκεται στα χέρια του κοινού για όλες τις 48 ώρες. Τώρα ένας χρήστης έχει ήδη βρει ένα σφάλμα που χτυπά μια τρύπα στις προστασίες ασφαλείας του.

Σχετικά με αυτή τη φορά κάθε χρόνο, η Apple δίνει ένα δώρο στους προγραμματιστές για κινητά : τη νεότερη έκδοση του iOS. Το ολοκαίνουργιο Apple iOS 7 ξεκίνησε την πρώτηεβδομάδα στο WWCD 2013 και μόλις μετά από 48 ώρες κυκλοφορίας του iOS 7 ο Jose Rodriguez μπόρεσε να χάσει και να παρακάμψει το Lockscreen για να αποκτήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες σε λίγα δευτερόλεπτα.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το iOS 7 beta έχει τα ελαττώματά του. Το iOS είναι άκρως δημοφιλές για τα σφάλματα κλειδώματος οθόνης που μπορούν να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης στη συσκευή iOS για να αποκτήσει πρόσβαση σε ιδιωτικές πληροφορίες. Είναι διαθέσιμο μόνο σε εκείνους με λογαριασμούς προγραμματιστών, προς το παρόν, και εκείνοι που το χρησιμοποίησαν το περιγράφουν ως βασικά buggy. Είναι πιθανό η Apple να επιδιορθώσει αυτό το σφάλμα πριν το λειτουργικό σύστημα δει την επίσημη απελευθέρωσή του.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς να παρακάμψετε εντελώς την προστασία με κωδικό πρόσβασης του iPhone, αποκτώντας πρόσβαση στην διαθέσιμη αριθμομηχανή στην οθόνη κλειδώματος.
Με το άνοιγμα iOS του δωματίου ελέγχου και την πρόσβαση εφαρμογή υπολογιστή του τηλεφώνου πριν ανοίξετε την κάμερα του τηλεφώνου, ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση, να διαγράψετε , e-mail, ανεβάστε ή tweet φωτογραφίες της συσκευής χωρίς να γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασής του.
Η παράκαμψη Lockscreen είναι μόνο η τελευταία σε μια σειρά που βρέθηκε στο iOS, και άλλα δεν έχουν εντοπιστεί σε beta. Καλύτερα για την Apple να διορθώσει αυτό το πρόβλημα τώρα από ό, τι όταν το λογισμικό έχει κατεβάσει σε εκατομμύρια iPhone.

1 σχόλιο:

  1. As reported by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh 19 kilos less than we do.

    (And really, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and really, EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    Tap on this link to determine if this easy quiz can help you discover your real weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή