Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΩΟ ΤΟ RAT/KEYLOGGER ΣΑΣ



 Γεια σας και πάλι. Πολλοί ρωτάνε αυτό που λέει ο τίτλος ώστε το θύμα να τρέξει το σατανικό μας προγραμματάκι και να πέσει στην παγίδα μας.
Οπότε η σημερινή ανάρτηση είναι μια σύνθεση παλαιότερων και θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το rat/keylogger μας να μοιάζει με μια εικόνα με τα όλα της.
Ξεκινάμε:
  • Θα χρειαστεί να κατεβάσετε έναν binder
  • Το πρόγραμμα για να φτιάξετε keylogger ή RAT(συνίσταται)
  • Και ένα icon changer
Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε και στην πράξη. Φτιάχνουμε το keylogger ή το RAT σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στα links.
Εγώ έφτιαξα ένα RAT το οποίο μοιάζει ακριβώς έτσι:


Πολύ καλύτερα.. Ας του αλλάξουμε και το όνομα ώστε να μοιάζει σαν να τραβήχτηκε από κινητό. Πάρτε το κινητό σας και τραβήξτε μια φωτο. Πάρτε το όνομα(στο περίπου) και μετονομάστε έτσι τον server μας.

Ανοίγουμε το binder και σύμφωνα με τις οδηγίες της ανάρτησης παραπάνω ενώνουμε τον server μας με μια εικόνα που θέλουμε να ανοίγει μόλις κάποιος τρέξει τον server. Προτείνω μια φωτογραφία.

Το καινούριο αρχείο θα έχει την ιδιότητα μόλις το τρέξει κάποιος να του ανοίξει η εικόνα που βάλαμε και την ίδια στιγμή να τρέξει και ο server μας αθόρυβα στον υπολογιστή του θύματος!!


Πάμε να κάνουμε ένα κολπάκι τώρα. Θα του αλλάξουμε το εικονίδιό του ώστε να μοιάζει με μια φωτογραφία και να είναι πιο προσιτό στο θύμα ώστε να το τρέξει νομίζοντας πως είναι μια φωτογραφία.(Μιας και δεν το έχουν τρέξει ακόμα να δουν πως ανοίγει μια εικόνα, ή αν το έχουν κάνει θα παραξενευτούν βλέποντας να ανοίγει με ένα .exe).

Άρα ανοίγουμε το icon changer και παίρνουμε την ίδια φωτογραφία που πήραμε και παραπάνω από τις διακοπές μας ή ότι άλλο θέλετε.  Αυτή η εικόνα θα φαίνεται στο .exe μας αντί του παραπάνω εικονιδίου ενός κλασσικού .exe. Διαλέγω μια φωτογραφία από το internet και σύμφωνα με τις οδηγίες της ανάρτησης του icon changer αλλάζουμε το εικονίδιο.
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εικόνα πρέπει να είναι σε μορφή .ico. Οπότε πάμε να τη μετατρέψουμε με το γνωστό μας πρόγραμμα Format Factory.

Μιας και δεν υπήρξε οδηγός για το πως θα μετατρέψουμε κάτι θα σας πω συνοπτικά. Ανοίγουμε το πρόγραμμα  και από αριστερά πατάμε την καρτέλα "εικόνα". Στους διάφορους τύπους εικόνας που μας πετάγονται από κάτω επιλέγουμε το "όλα σε .ico". Θα μας ανοίξει ένα άλλο παράθυρο. Εκεί θα πατήσουμε "προσθήκη αρχείου" που θα είναι πάνω δεξιά και επιλέγουμε την εικόνα που θέλουμε να μετατρέψουμε.


Μόλις την επιλέξουμε και πατήσουμε οκ πατάμε πάνω δεξιά το κουμπί "οκ". Όπως βλέπετε μας έχει μεταφέρει στην αρχική φόρμα του προγράμματος και υπάρχει η εικόνα μας. Την επιλέγουμε με αριστερό κλικ και πατάμε το κουμπί "έναρξη". Μέσα σε κλάσματα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία!


Πως θα βρούμε την εικόνα που μετατρέψαμε σε .ico; Πολύ απλά πατάμε δεξί κλικ πάνω στο αρχείο μας και επιλέξουμε "προβολή φακέλου εξαγωγής". Μέσα σε αυτόν τον φάκελο είναι η καινούρια μας εικόνα σε .ico


Παίρνουμε την εικόνα και την βάζουμε στο icon changer και πατάμε "apply".
Η εικόνα έχει περάσει και το πρόγραμμα θα μοιάζει κάπως έτσι:

Και για να συνοψίσουμε. Αν κάποιος έτρεχε ένα πρόγραμμα exe με εικονίδιο .exe και χωρίς να γίνεται κάτι, θα μας υποψιαζόταν.
Τι κάναμε; Βλέπει ένα αρχείο με όνομα φωτογραφίας, εικονίδιο φωτογραφίας και μόλις το τρέχει ανοίγει... η φωτογραφία! Δεν βλέπω κάτι ύποπτο! 
Καλά και ο άλλος δεν γίνεται να καταλάβει πως είναι .exe; Γίνεται πατώντας πάνω στο αρχείο δεξί κλικ και ιδιότητες. Αλλά μεταξύ μας που να πάει το μυαλό του αν βλέπει όλα τα παραπάνω;

Τέλος για να μην πιαστεί και για ιός και γίνουμε ρεζίλι το περνάμε και από κάποιον crypter. Όποιος ενδιαφέρεται να cryptάρει το αρχείο του με 2 ευρώ μπορώ να του συστήσω κάποιον.

Αυτά.. Για όποια απορία αφήστε σχόλιο.

1 σχόλιο: