Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κερδίστε χρήματα από το probux κάνοντας κλικ

προμπουξ
Θέλεις χρήματα αλλά έχεις κουραστεί  να δοκιμάζεις διάφορους τρόπους σε πολλά ptc site και σε λίγο καιρό να βλέπεις τον μ.ο σου να φτάνει τόσο κάτω που αντί να κερδίζεις χρήματα καταλήγεις να χάνεις και αυτά που με δισταγμό είχες επένδυσει από την τσέπη σου;; Τότε ανήκεις στην ίδια περίπτωση με εμένα.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 
Πριν λίγα χρονιά ξεκίνησα και εγώ να δοκιμάζω τα πιο γνωστά για τότε ptc site, τα οποία ήταν ελάχιστα. Επένδυσα κάποια χρήματα αλλά μετά από λίγο καιρό τα click τον referral μου ήταν ελάχιστα. Έτσι έψαχνα νέους τρόπους για να αυξήσω τα κέδρη μου. Το 2012 λοιπόν εμφανίστηκε ένα νέο ptc site, το ProBux. Έτσι δημιούργησα ένα λογαριασμό για να δω αν έχει κάποια διαφορά από τα υπόλοιπα  παρόμοια sites.

Τελικά τους πρώτους 4 μήνες χωρίς να επενδύσω ούτε ένα cent και χωρίς ανακυκλώσεις, είχα φτάσει να έχω 200 νοικιασμένους refferals με 150 μέρες επέκτασης στον καθένα. Ο μ.ο των click που πατούσαν καθημερινά ήταν από 1.7 έως και 2.2 που σημαίνει, περίπου 4$ καθημερινά με μόνο 2 λεπτά ασχολίας την ημέρα. Στην συνέχεια επένδυσα κάποια χρήματα για να αγοράσω την gold συνδρομή και να πάρω περισσότερους ref. Θέλω να τονίσω ότι ποτέ μέχρι τώρα ο μ.ο μου στα click τον ρεφ μου δεν έχει πέσει κάτω από το 1.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το ότι οι 4 μόνιμες διαφημίσεις δίνουν 1cent η κάθε μία, ακόμα και στα απλά μέλη. Έτσι οι ref μας δεν έχουν λόγο να μην της πατήσουν και να έχουμε πολλά κέδρη. Το καλύτερο όμως...πληρώνει πάντα και άμεσα!!! 
Ας δούμε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά του Probux και δικά μου στατιστικά:

  •   4      Διαφημίσεις καθημερινά από 1 σέντ
  •  25+   Διαφημίσεις από 0.001  έως  1 σέντ 
  •           Παιχνίδι που δίνει διάφορα ποσά
  •           Διάφορες εργασίες για έξτρα έσοδα
  •           Ελληνικό forum και Ελληνική γλώσσα
Για να δημιουργήσετε Λογαριασμό Πατήστε ΕΔΩ και μετά Register

Εδώ είναι το προφίλ μου πριν αναβαθμιστώ σε gold μέλος:
Εδώ είναι κάποιοι από τους πιο κερδοφόρους Refferals μου: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου