Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Linkedin


Σήμερα εγώ είμαι πρόκειται να εισαγάγει ένα mozilla add επί της οποίας θα είναι πολύ χρήσιμο για τους web developers (για τους χάκερ, επίσης).   Χαρακτηριστικά:   Προβολή / Προσθήκη / Επεξεργασία Cookies  Εκκαθάριση cookies  Απενεργοποιήστε την εικόνα στην ιστοσελίδα  Απενεργοποιήστε το χειρόγραφο της Ιάβας στην ιστοσελίδα  Απενεργοποίηση css στην ιστοσελίδα  περισσότερα ...   Κατεβάστε και εγκαταστήστε το προσθέσετε από εδώ:   
ή δοκιμάστε αυτό   


Είμαι πολύ ευτυχής να ακούσω το LinkedIn είναι η τελευταία εταιρεία που ενισχύει την ασφάλεια με την εξακρίβωση της γνησιότητας Δύο-Factor. Λίγες ημέρες πίσω, Twitter επέτρεψε την επαλήθευση σε δύο στάδια για να εμποδίσουν τους χάκερ.

Είσαι που ψάχνουν για τον οδηγό για να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2-βήμα? Είστε στο σωστό μέρος. Εδώ είναι ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το linkedin επαλήθευσης δύο σταδίων.

Πριν μπουν τα πραγματικά βήματα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι 2-βήμα auth είναι.

Δύο-βήμα επαλήθευσης:
Ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που σας ζητά να εισάγετε μια προσωρινή μυστικό Αριθμός σταλεί στο τηλέφωνό σας κάθε φορά που συνδέεστε στο λογαριασμό σας.

Γιατί θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα?
Πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό ασφαλείας. Ας υποθέσουμε, κάποιος έχει κλέψει τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας μέσω keylogger ή phishing ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Αν ο χάκερ να προσπαθήσετε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα με τα διαπιστευτήριά σας, θα σας ζητηθεί να δώσετε το μυστικό αριθμό αποσταλεί στο κινητό σας. Ευτυχώς, έχετε το κινητό σας μαζί σας ;). Έτσι χάκερ δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Επίσης, θα έρθει να γνωρίζουν ότι κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας.   
  
Πώς να ρυθμίσετε το Linkedin ταυτότητας δύο παραγόντων?

Βήμα 1: 
Είσοδος στο λογαριασμό σας και μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεις:

https://www.linkedin.com/settings/  

Βήμα 2:
επιλέξτε την καρτέλα "Λογαριασμός" και κάντε κλικ στο "Διαχείριση ρυθμίσεων ασφαλείας" επιλογή.



Βήμα 3: 
Τώρα Εδώ, μπορείτε να δείτε το "επαλήθευσης δύο βημάτων για την σύνδεση" επιλογή και εμφανίζει το χαρακτηριστικό είναι σήμερα "off". Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, απλά κάντε κλικ στο "Turn στο" σύνδεσμο.



Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.



Βήμα 4: 



Μόλις εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου, θα λάβετε έναν κωδικό ασφαλείας. Μετά την εισαγωγή του κωδικού ασφαλείας αποστέλλεται στον αριθμό του κινητού σας, η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί. Ζήτω, Τώρα είστε προστατευμένοι :)


Την επόμενη φορά, όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να δώσετε τον μυστικό κωδικό :)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου