Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τι είναι Keylogger και πώς να είναι ασφαλείς από Keyloggers

keyloggers

Σε αυτό το tutorial εγώ είμαι πρόκειται να μιλήσω για το πιο κομμάτι χρήση του λογισμικού, εκτός από το RAT από τους χάκερ για να παρατηρούν τις δραστηριότητές σας στον υπολογιστή σας και ότι είναι keyloggers. Ένα keylogger   είναι ένα λογισμικό ή συσκευή υλικού που παρακολουθεί την κάθε κλειδί που πληκτρολογούνται από εσάς στο πληκτρολόγιό σας. Εγώ είμαι πρόκειται να μιλήσω για τους διάφορους τύπους του keylogger και πώς να είναι ασφαλείς από keyloggers. Έτσι αφήνει να μάθουν somthing για keyloggers.

1. Τι είναι το keylogger;

Μπορεί να έχετε ακούσει για keyloggers, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι διαβάζετε αυτό το άρθρο, θα καθαρίσει το μυαλό σας. Ένα keylogger επίσης γνωστό ως έμπορο ξυλείας πληκτρολόγησης είναι λογισμικό ή συσκευή υλικού που παρακολουθεί την κάθε κλειδί που πληκτρολογούνται από εσάς στο πληκτρολόγιό σας. Μπορείτε δεν μπορεί να προσδιορίσει την παρουσία του keylogger στον υπολογιστή σας, δεδομένου ότι τρέχει στο παρασκήνιο και επίσης ότι δεν είναι εισηγμένη στο έργο του διαχειριστή ή στον πίνακα ελέγχου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γονείς για να κρατήσει τα μάτια των παιδιών τους σε ή ιδιοκτήτη της εταιρείας για να κατασκοπεύει τους employes τους.

2. Πώς μπορεί να σας βλάψει;

Σε αυτή την ενότητα εγώ θα μιλήσω για το πώς keylogger μπορεί να σας βλάψει με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον εχθρό ή φίλο σας να πάρει ευαίσθητες πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, η Τράπεζα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, ή οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε για σας υπολογιστή.
  • Παράδειγμα: Μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook από έναν υπολογιστή στον οποίο keylogger είναι να εγκαταστήσετε, στη συνέχεια, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας θα πρέπει να συλληφθούν.

3. Τύποι keyloggers

Υπάρχουν δύο τύποι του keylogger keylogger keylogger hardware και λογισμικού. Keylogger λογισμικού είναι να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, όπου ως keylogger Hardware επισυνάπτεται στο πληκτρολόγιό σας. Κοιτάζοντας παρακάτω εικόνες θα καθαρίσετε το μυαλό σας.

HARDWARE keylogger
hardware keyloggers

Το λογισμικό Keylogger
software keyloggers
     

4. Πώς να Προστατέψτε τον εαυτό σας από keyloggers;

Keylogger μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον εχθρό σας για να πάρετε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως η Τράπεζα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή τον κωδικό πρόσβασης τυχόν δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Για να είναι ασφαλής κρατήσει ακόλουθα σημεία στο μυαλό σας.
  • Ποτέ μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές σας από cyber cafe. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο. ανοίξτε το notepad και να πληκτρολογήσετε τίποτα συνέχεια να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κάθε λέξη που έρχεται στο όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης σας.
  • Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω μέθοδο για να προστατεύσει το προφίλ σας στο Facebook, yahoo ή gmail id.
  • Όταν μπαίνετε στον κυβερνοχώρο cafe βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει συσκευή υλικού είναι συνδεδεμένη με καλώδιο του πληκτρολογίου. Κάτι το βλέμμα του είναι παρόμοια με παραπάνω εικόνα.

1 σχόλιο: