Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πώς να πάρει τη μέγιστη Internet υψηλής ταχύτητας



Στο προηγούμενο άρθρο, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, μάθαμε για το πώς να επιταχύνει το διαδίκτυο σύνδεσης χρησιμοποιώντας το Google δημόσιο DNS . Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψετε πώς να επιταχυνθεί η σύνδεση στο Διαδίκτυο ακόμη περισσότερο με διάφορες μεθόδους.
Μέθοδος 1: system.ini έγγραφο
Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε το system.ini έγγραφο για να επιταχύνει τη σύνδεσή μας, απλώς 
ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 
1) Πηγαίνετε να τρέχει και πληκτρολογήστε system.ini. Κάτι τέτοιο πρέπει να δείξει:

Θα πρέπει να ξέρετε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διαφορετική εμφάνιση στον υπολογιστή σας, αυτό που είναι σημαντικό, όταν ανοίξατε το αρχείο είναι ότι θα ακολουθήσει το επόμενο βήμα 
2) Διαγράψτε τα πάντα, από την system.ini και επικόλληση του παρακάτω:
ρυθμιστικό page = 100000kbps φορτίο = 100000kbps
Download = 100000kbps αποθηκεύσετε = 100000kbps
πίσω = 100000kb

Μέθοδος 2: TCP OPTIMIZER
Εάν χρησιμοποιείτε Wi-Fi τότε TCP optimizer θα σας βοηθήσει και μπορείτε να το κατεβάσετε από αυτό το σύνδεσμο . Αφού έχετε κατεβάσει το λογισμικό θα έχετε ένα παράθυρο σαν αυτό:

Από εδώ μπορείτε να παίξετε με τις ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της σύνδεσής σας. Μέθοδος 3: Autobahn Accelerator Αυτό είναι ένα άλλο πρόγραμμα που θα συμβάλει στη βελτίωση σας σύνδεση στο internet , είναι ένα μικρό πρόγραμμα που τρέχει στο παρασκήνιο και βοηθάει όχι μόνο για σας σύνδεση στο internet, μειώνει επίσης το χρόνο για την άμβλυνση βίντεο. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ . Αφού το εγκαταστήσετε, θα πρέπει να εκτελείται ήδη. Μέθοδος 4: RAMRush Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο λογισμικό το οποίο θα βελτιστοποιήσει RAM σας και πάλι, να βελτιώσει τη σύνδεσή σας στο internet. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ . Αφού έχετε εγκαταστήσει θα πρέπει να δούμε κάτι σαν αυτό:





Αυτό ήταν! Χρησιμοποιώντας όλα αυτά θα σας δώσει τη μέγιστη ταχύτητα στο internet . 

3 σχόλια:

  1. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ποιο κάνω copy paste? Τα ελληνικά? Επειδή τα αγγλικά είναι σε εικόνες..Και μετα πως αποθηκεύω το system ini? Μου λέει αποθήκευση απέτυχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edw einai to save xwris virus http://www.speedguide.net/downloads.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή