Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Hacking Κάποιος Facebook κωδικού πρόσβασης χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό ή ιστοσελίδα; Όχι κύριε δεν μπορείτε!

facebook hacking
Ξέρετε ότι υπάρχουν πάνω από χιλιάδες ιστοσελίδες και το λογισμικό που ισχυρίζονται ότι hack Facebook κωδικό πρόσβασης οποιουδήποτε λογαριασμού; Θα ήθελα να σας ρωτήσω το προφίλ ταυτότητας του θύματος, ίσως τα διαπιστευτήριά σας και κάποια χρήματα και εγώ και θα σας πω με πληροφορίες, τον κωδικό πρόσβασης που, για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν λειτουργεί. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί; Επιτρέψτε μου να σας πω γιατί, είναι FAKE
! Είναι μια απάτη οποίο κόλπα σας με κάποιο τρόπο στο να χάσει τα χρήματά σας ή το δικό σας λογαριασμό στο Facebook. Απλά δώστε μια σκέψη, γιατί θα Zuckerberg και η ομάδα του ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια στο Facebook, αν θα μπορούσε κανείς να χαράξει σε λιγότερο από ένα λεπτό; Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το θέμα λεπτομερώς με κάποια παράδειγμα ιστοσελίδες και το λογισμικό και να πάρετε απαντήσεις σε ορισμένες κοινές σχετικές ερωτήσεις.

Πίσω στο 2005, ήρθα σε ένα μηχανισμό που φέρεται να χαραχτεί το Yahoo mail Κωδικός πρόσβασης ενός χρήστη χρησιμοποιώντας μερικές απλές κόλπα. Δεν λειτούργησε για μένα, για προφανείς λόγους, αλλά δεν είχα σταματήσει να πιστεύουν τη δυνατότητα μέχρι που μεγάλωσε για να συνειδητοποιήσουμε πόσο ανήμπορος είμαι εδώ. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μεγάλων οργανισμών όπως το Facebook και το Yahoo είναι η ασφάλεια, λόγω της εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες για τους ανθρώπους που έχουν. Αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν κάθε χρόνο από αυτές τις οργανώσεις για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και, στη συνέχεια, υπάρχει αυτές τις ιστοσελίδες που ισχυρίζονται για να αναιρέσετε όλες ότι η προστασία σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Οι ιστοσελίδες πυρόλυσης κωδικό πρόσβασης στο Facebook και λογισμικού

Ας ξεκινήσουμε με μερικά παραδείγματα εδώ. Έψαξα στο Google το θέμα και πήρε τα κορυφαία αποτελέσματα χωρίς τάξη. Δεν τον ένοιαζε να ψάξετε πιο δύσκολα, γιατί υπάρχουν χιλιάδες τέτοια και ξέρω ότι όλα είναι ψεύτικα.

Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το GETFBHACK.com .
hacking facebook password
ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα χάκερ Facebook τους λέγεται ότι είναι ικανή να πυρόλυση τον κωδικό πρόσβασης του κάθε χρήστη του Facebook μέσα σε μια μέρα. Ήχοι δροσερό, θα μπορούσα να το δοκιμάσετε, αλλά το Norton Antivirus μου απέρριψε το αρχείο αμέσως.

Επίσης, πήρε ένα άλλο. Αυτό Hack-fbook-Password μου ζητά να εισάγετε το ID του προφίλ του χρήστη και θα σπάσει τον κωδικό πρόσβασης. Είπα εντάξει και ξεκίνησε τη διαδικασία.
facebook hacking
Έτρεξε ορισμένες αλγόριθμους για να καθορίσουν τον κωδικό πρόσβασης και τελικά προσγειώθηκε σε μια σελίδα που είπε ότι θα μπορούσε να κατεβάσετε τον κωδικό ΕΑΝ συμπληρώσετε μια online έρευνα πρώτα. Όσοι από εσάς έχετε κατευθυνθούν προς τις έρευνες, θα γνωρίζουν ότι δεν εργάζονται και τίθενται ακριβώς έτσι για να πάρετε την κυκλοφορία και να κερδίσουν χρήματα.

Είπα ίσως θα πρέπει να αφήσει την ιστοσελίδα τώρα, αλλά hey, μου έδωσαν ένα βραβείο!
hacking facebook

Γι 'αυτό ακριβώς έγινε ο πιο τυχερός άνθρωπος στην πόλη μου έτσι απλά!

Τώρα πείτε μου, πώς μπορεί ένας λογικός άνθρωπος πιστεύουμε σε όλα αυτά;

Η αλήθεια!

Επιτρέψτε μου να πάρει αυτό το κατ 'ευθείαν σε σας, αυτές οι ιστοσελίδες κάνουν τίποτα καθόλου απλά σπαταλάτε το χρόνο σας και δεν είναι ποτέ σε θέση να κάνει τη δουλειά. Στην πραγματικότητα, τα προγράμματα κατεβάσει απλά κάνουν την κατάσταση χειρότερη, όταν τις εκτελείτε. Είχα το Norton Antivirus μου για να με φρουρούν αλλιώς θα μπορούσε να είναι σε σοβαρό κίνδυνο αυτή τη στιγμή.

Οι εν λόγω λογισμικό είναι ως επί το πλείστον keyloggers και τα προγράμματα παρακολούθησης που καταγράφει τις πληκτρολογήσεις και τη δράση σας και να κλέψουν τις προσωπικές πληροφορίες από τον υπολογιστή σας στο παρασκήνιο και να το στείλετε στο κύριο servers τους. Έτσι, τελικά, μια wannabe χάκερ παίρνει hacked, πόσο ειρωνικό!

Από τώρα και στο εξής το post, θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη λέξη «Hacker» για αυτές τις ιστοσελίδες και το λογισμικό από τη στιγμή που πλέον είμαστε σε θέση να ονομάζεται έτσι.

Γιατί αυτές οι «χάκερ», να κάνει όλα αυτά;

facebook hack
Η δημιουργία δικτυακών τόπων, η διατήρησή τους και την ανάπτυξη λογισμικού δεν είναι ένας εύκολος στόχος. Απαιτεί κάποια χρήματα. Γιατί λοιπόν αυτοί οι «χάκερ» κάνει όλη την ταλαιπωρία; Είναι επειδή παίρνουν ισοδύναμο ή περισσότερα χρήματα σε αντάλλαγμα. Μπορούν να εξαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες τραπεζικές πληροφορίες από το σύστημά σας και να το χρησιμοποιήσετε για το πλεονέκτημά τους. Μπορούν να χαράξει το λογαριασμό σας και να το χρησιμοποιούν για λάθος σκοπούς. Δώσε μου ένα λόγο για τον οποίο κάποιος δεν θα κλέψει τα χρήματα και hack λογαριασμούς για καμία απώλεια.

Γιατί οι άνθρωποι πέφτουν σε ιστούς τους;

facebook hack
Γιατί οι άνθρωποι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες διαδικασίες εξωπραγματικό hacking; Είναι επειδή είναι εξωπραγματικό για μένα, αυτό είναι εξωπραγματικό για σας, αλλά όχι σε όσους δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με τη λειτουργία ενός λογισμικού. Παίρνουν στο διαδίκτυο αυτών των χάκερ και τελικά να πάρει τα σκάτωσε αρκετά κακό χωρίς τη συγκατάθεση του.

Οι ιστοσελίδες παρέχουν εγγυήσεις και να απεικονίσουν, επίσης «φαντασιακό» ευχαριστημένους πελάτες τους, έτσι ώστε να ξεγελάσουν έναν αναγνώστη. Αυτές οι τακτικές είναι απλό, αλλά πραγματικά ισχυρό και χρησιμεύει προς όφελός τους, στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες ιστοσελίδες διαθέσιμες.

Έτσι είναι λογαριασμό στο Facebook μια «αδιάσπαστο φρούριο»;

facebook hacking
Λοιπόν, NO. Λογαριασμούς στο Facebook μπορεί να χαραχτεί. Δεν online υπηρεσία είναι αλάνθαστη και αυτό γιατί από τις αδυναμίες και τα σφάλματα στο λογισμικό τους. Υπάρχουν αρκετές ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χάκερ στον κόσμο που μπορεί να αναλύσει την ασφάλεια μιας ιστοσελίδας και να το χρησιμοποιήσετε εναντίον καθιστώντας έτσι hacking πραγματικότητα.

Αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι κανένας από αυτούς δεν χρησιμοποιεί αυτές απάτη και πλαστές ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι κάνουν το αδύνατο. Μπορείτε να ελέγξετε έξω μας τμήμα hacking για να μάθετε περισσότερα.

Θα τελειώσω το «μάθημα» με ένα ιδίωμα, «πριν να εξετάσουμε άλμα". Εστίαση, να σκεφτεί και στη συνέχεια ακολουθήστε. Σε περίπτωση τυχόν απορίες ή συγχύσεις το κεφάλι πάνω στο τμήμα σχολίων. Cheers :)

1 σχόλιο: