Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Grieve Keylogger v4!

 Μιας και πριν καμιά εβδομάδα βρήκα την αναβάθμιση του προηγούμενου keylogger που σας είχα αναρτήσει και αφού το τέσταρα είδα πως είναι αρκετά ανώτερο από το προηγούμενο και είπα να σας το αναρτήσω.
Ξεκινάμε λοιπόν.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο δεν έχει καρτέλες και είναι μόνο ένα παράθυρο κάτι που το κάνει πιο εύκολο στη χρήση του.
Αρχικά κατεβάστε το από εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήστε το keylogger στον ίδιο φάκελο με τα άλλα 2 αρχεία, ή πατήστε πάνω του και κάντε μια συντόμευση εκεί που εσείς θέλετε.
 Στο πρώτο πεδίο θα βάλετε τη διεύθυνση email σας και τον κωδικό σας. Η καινούρια version υποστηρίζει όλα τα είδη smtp host(google,hotmail,yahoo κτλ). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο SMTP Server και να πατήσετε το κατάλληλο SMTP για κάθε πάροχο. Για το Gmail είναι smtp.gmail.com, για hotmail είναι smtp.live.com, για yahoo είναι smtp.mail.yahoo.com κτλ. Αν βάλατε δηλαδή name@hotmail.com θα βάλετε ως smtp το smtp.live.com, και θα αφήσετε σε όλα το ίδιο port(587) που είναι το smtp port. Στο τέλος πατάτε test email για να δείτε αν βάλατε σωστά τα στοιχεία σας.


Στο δεύτερο πεδίο(options) μπορείτε να διαλέξετε ή και όχι αν θέλετε να βάλετε κάποια επιβλαβής λειτουργία ως προς αυτόν που θα τρέξει τον server μας. Συνιστώ να τσεκάρετε το "disable task manager" για να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση εκεί και βρουν πως τους φακελώνουμε.
Στο τρίτο πεδίο(build) θα επιλέξετε τη συχνότητα που θα σας έρχονται τα mails με τα logs του τι κάνει και τι έχει κάνει το θύμα μας. Συμβουλεύω γύρω στα 10-15.

Στο πεδίο icon changer αφού τικάρετε το "enable" μπορείτε να βάλετε μια εικόνα (σε αντίθεση με το προηγούμενο δουλεύει σε όλους τους υπολογιστές) τύπου .ico ώστε ο server που θα φτιάξουμε να φαίνεται σαν μια άκακη εικόνα και να την τρέξει το θύμα μας πιο εύκολα. (Αν έχετε κάποια απορία στην μετατροπή κάποιας εικόνας σε .ico αφήστε comment και θα σας εξηγήσω αναλυτικά).
Στο αμέσως επόμενο πεδίο(binder) μπορείτε να το ενώσετε με κάποιο άλλο αρχείο και να τρέξουν μαζί κτλ, αλλά δεν το συνιστώ στους αρχάριους.
Και στο τελευταίο πεδίο(Fake Messager), αφού τσεκάρετε το "enable" μπορείτε να εμφανίσετε ένα ψεύτικο μήνυμα σφάλματος στο θύμα σας μόλις τρέξει το keylogger μας. Μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε(hacked by me, The image can not open correctly κτλ) και γενικά ότι θέλετε. Μπορείτε να δείτε πως θα είναι το ψεύτικο σφάλμα πατώντας το "κουμπί" test message.

Και τέλος πατάμε "Build Server" και το αποθηκεύουμε στην επιφάνεια εργασίας σας, με ότι όνομα θέλετε. Αυτό το αρχείο θα είναι είτε της μορφής προγράμματος .exe αν δεν βάλατε κάποια εικόνα, ή θα είναι σαν μια εικόνα αν επιλέξατε εσείς να προβάλλεται κάποια εικόνα τύπου .ico. Μόλις το θύμα σας το τρέξει θα αρχίσει να μαζεύει τις πληροφορίες και αυτά που πατάει και θα σας έρχονται σε mails στο email που δώσατε ανά τον χρόνο που βάλατε.
Αν έχετε κάποια απορία γράψτε πολύ απλά το σχόλιό σας κάτω από την ανάρτηση και θα σας απαντήσω.

3 σχόλια:

  1. γεια σου φιλε μου....βαζω ολα οσα λες στο mail (yahoo) και μολισ παταω test email...βγαζει μυνημα testing error.....μπορεις να με βοηθησεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files den yparxei bgazei auto to minima mipos mporeis na mas dwseis allo link euxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο σταματαει εντελως οταν κλεισει το θυμα το pc του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή