Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Χρήματα από Google Adsense

χρήματα μέσω ίντερνετ

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για λεφτά στο διαδίκτυο 

Καλησπέρα σε όλους,σήμερα θα προσθέσουμε το Google Adsense στο blog μας, πρώτα όμως με δυο λογία θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω το τι ακριβώς είναι το Google Adsense. 
Λοιπόν, σίγουρα θα έχετε παρατήρησή πως δεξιά και αριστερά στο blog μου υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις, κάποιες από αυτές είναι από  affiliate marketing για της οποίες θα μιλήσουμε  στα επόμενα άρθρα  και κάποιες άλλες είναι της Google adsense, όλες οι διαφημίσεις της Google adsense είναι pay per click, αυτό σημαίνει πως όταν ο επισκέπτης μας κάνει ένα κλικ σε κάποια από αυτές της διαφήμισες εμείς κερδίζουμε από 0,10cent έως και 1 ευρώ, το ποσό αυτό εξαρτάται από το θέμα που έχει το blog μας και από το ποσά πληρώνει ο διαφημιζόμενος, 

Ας πάμε τώρα όμως να το ενσωματώσουμε στο blog μας και να μάθουμε με ποιους τρόπους θα περνούμε τα χρήματά μας το τι θα πρέπει να προσέχουμε κτλ. 
Ξεκινάμε λοιπόν πάμε στον πίνακά έλεγχου της ιστοσελίδας μας και επιλέγουμε αύξησή κερδώνπροσαρμογή/προσθήκη διαφημίσεωνεπόμενο, και αφού δεν έχετε λογαριασμό Adsense θα σας ζητηθεί να κάνετέ έγγραφή στο Google adsense πατάτε λοιπόν και κάνετέ έγγραφή. 
  
Προσοχή: κατά την έγγραφή μεγάλη δίνουμε όλα τα πραγματικά μας στοιχεία ,βάζουμε σωστά την διεύθυνσή μας και τον ταχυδρομικό κωδικά καθώς η Google θα σας στήλη έναν κωδικό των οποίο θα χρειαστεί να των καταχωρίστε αργότερα στο Adsense για να μπορέσετε να πληρωθείτε, μαζί με τον κωδικό που θα σας στείλει θα σας δείχνει στα έγγραφά που ακριβώς να βάλετε των κωδικό.  
Η πληρωμές γίνονται είτε μέσο τραπεζικής καταθέσεις που είναι και ο καλύτερος τρόπος είτε μέσο επιταγής που σας στέλνει η Google. 
Προσοχή: εάν επιλέξτε τρόπο πληρωμής τραπεζική κατάθεσή τότε η Google άμεσα θα κάνει μια κατάθεσή στον λογαριασμό που δώσατε και θα σας ζητήσει να του πείτε  ακριβώς το ποσό της κατάθεσής για να επιβεβαίωσή τον λογαριασμό δηλαδή θα πρέπει να καταχωρήσετε το ποσό που σας έστειλε στην σελίδα της Google θα σας στείλουν οδηγίες μέσο μέσω email η θα βγαίνει ένα παραθυράκι στην σελίδα της Google Adsense το οποίο θα σας καθοδηγεί. Λοιπόν αφού τελειώσαμε και με την έγγραφή και μιλήσαμε και για το τι πρέπει να προσέχουμε και πάμε να βάλουμε της διαφημίσεις στο blog μας. 
Επιστρέφουμε στον πίνακά έλεγχου μας πατάμε διάταξη προσθήκη gadget στο σημείο της αρεσκείας μας και επιλέγουμε το adsense, 
αμέσως μετά επιλέγουμε το μέγεθος της διαφημίσεις δηλαδή ποσό επί ποσό οριζόντιο, κάθετο κτλ πατάμε αποθήκευσή και είμαστε έτοιμη. 

Προσοχή:εμείς δεν πρέπει να πατάμε πανό στις διαφημίσεις που έχουμε βάλει ούτε να λέμε στους φίλους μας πατήστε να βγάλουμε χρήματά.καθώς θα το καταλάβει η Google και θα σας κλείσει των λογαριασμό 
Αυτά από μένα ελπίζω να ήμουν αρκετά κατανοητός για οποιεσδήποτε απορίες αφήστε σχόλιο η επικοινωνήστε μαζί μου.
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια όλων να βγάλουν λεφτά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου