Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Πώς να παρακολουθείτε Ποιος Προβολές προφίλ σας στο Facebook

Γιατί δεν μπορώ να δω ποιος είναι δούρειος προφίλ μου στο Facebook;
Υπάρχουν και άλλα κοινωνικά δίκτυα που σας επιτρέπουν να δείτε ποιος είδαν το προφίλ σας, κυρίως LinkedIn και του "Ποιος είδαν το προφίλ σας" χαρακτηριστικό.
Οι τακτικοί χρήστες μπορούν να δουν μια πρόσφατη λίστα που έχει κατασκοπεία σε σας, μαζί με κάποιες βασικές analytics, ενώ καταβάλλονται οι χρήστες μπορούν να δουν μέχρι και 90 ημέρες αξίας των τηλεθεατών, καθώς και πιο λεπτομερείς analytics. Είναι μεγάλη για να δει πιθανό ενδιαφέρον εργασία και τις προοπτικές της εταιρείας.
Και τι καλύτερο από το να βρουν ένα καυτό κορίτσι που έχει μια καλή δουλειά; Βρίσκοντας μια που είδαν το προφίλ σας. Έτσι, γιατί δεν Facebook άλμα επί του σκάφους; Πόσο μεγάλη θα ήταν να ξέρετε πότε ένα κορίτσι που μόλις friended είδαν το προφίλ και τις φωτογραφίες σας; Θα ήταν πολύ συμπλέκτη.
Αν και δεν υπάρχει μια ενσωματωμένη δυνατότητα να δείτε ποιος έχει ακριβώς θα ελεγχθεί, μπορείτε ακόμα να είναι σε θέση να πάρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πώς συχνά φίλους σας στο Facebook βλέπουν το προφίλ σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "InitialChatFriendsList" του Facebook;

Πολλές φήμες σχετικά με τον ισχυρισμό ότι το Facebook web εκθέτει κρυφά πρόσφατοι επισκέπτες σας σε μια μεταβλητή array (aka: μια λίστα αναγνωριστικών) στη σελίδα πηγαίου κώδικα που ονομάζεταιInitialChatFriendsList . Αν και αυτή η μεταβλητή δεν περιέχει πραγματικά τις ταυτότητες των ανθρώπων καταδίωξη προφίλ σας, μας δίνει μια ενδιαφέρουσα ματιά στο πώς οι αλγόριθμοι του Facebook κατατάσσουν τις σχέσεις σας με τους φίλους σας.
Facebook προτεραιότητα τους φίλους στη λίστα των συζητήσεών σας, χρησιμοποιώντας ένα εσωτερικό (όχι δημόσια τεκμηριωμένο) αλγόριθμος που φαίνεται να βασίζεται στα ανοικτά του πόσο συχνά επικοινωνούν με κάθε έναν από τους φίλους σας. Από την έρευνά μου φαίνεται να λαμβάνουν υπόψη τις πρόσφατες αλληλεπιδράσεις (στα μηνύματα, chat, ή να σχολιάσουν τα θέματα) και τη συχνότητα των πρόσφατων συνομιλιών.
Φημολογείται σε όλο τον ιστό ότι το πρόσωπο που βρίσκεται στην κορυφή της «InitialChatFriendsList" σας είναι το πρόσωπο που τελευταία φορά που κοίταξα το προφίλ σας, αλλά αυτό είναι λάθος . Οι άνθρωποι που ποτέ δεν έχουν επαφή με το πιο πιθανό θα είναι στο κάτω μέρος, και εκείνοι που επικοινωνούν με πιο συχνά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επάνω στην κορυφή.

Απομυθοποίηση της Rumor InitialChatFriendsList Stalker ...

Για μένα, τα τρία πρώτα χαρακτηριστικά που εμφανίστηκε ήταν με ανθρώπους που messaged ή συνομίλησαν με χθες. Για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό μου ότι αυτό δεν δείξουμε στους ανθρώπους που βλέπουν εσάς, είχα συγκάτοικο μου ελέγξετε έξω το προφίλ μου περίπου 25 φορές σε μια ώρα. Γύρισα για να ελέγξετε την λίστα μου, και παρέμεινε αμετάβλητη.
Έτσι, αυτό σίγουρα δεν δίνει προτεραιότητα τους ανθρώπους να ελέγξει έξω το προφίλ σας στην κορυφή της λίστας. Αλλά και πάλι, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βρες άτομα που έχουν επαφή με τα περισσότερα (αν και, θα πρέπει ίσως ήδη γνωρίζετε ότι).

Βρίσκοντας το InitialChatFriendsList

Αν θέλετε να το δείτε για τον εαυτό σας, μπορείτε εύκολα να βρείτε τον κατάλογο αυτό με την προβολή του πηγαίου κώδικα της σελίδας του προφίλ σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά πηγαίνετε στη σελίδα του προφίλ σας, κάντε δεξί κλικ σε μια κενή περιοχή από την πλευρά της, και επιλέξτε "View Page Source . "
Εικόνα μέσω wonderhowto.com
Αυτό θα σας δείξει τον πηγαίο κώδικα της σελίδας. Από εδώ, να προχωρήσει και πατήστε Command + F (Mac) ή Control + F (Windows) για να ανοίξετε το χαρακτηριστικό εύρημα. Στο πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε InitialChatFriendsList και θα πρέπει να ληφθούν στον κατάλογο του κώδικα.
Ωστόσο, δεν θα εμφανίζουν μόνο τα ονόματα ή συνδέσμους στα προφίλ των φίλων σας. Αντ 'αυτού, δείχνει Facebook αναγνωριστικά τους (αριθμούς).
Αυτή η μεγάλη λίστα αναγνωριστικών προφίλ (το καθένα χωρισμένες με κόμμα) είναι πραγματικά γεμάτη λίστα των φίλων σας.

Όσον αφορά τους αριθμούς σε ονόματα

Για να δείτε το πρόσωπο του οποίου ταιριάζει με έναν αριθμό, να προχωρήσει και να αντιγράψετε τον αριθμό ταυτότητας του που θέλετε να ελέγξετε έξω. Το μόνο που πρέπει να αντιγράψετε τον πλήρη αριθμό που εμφανίζεται στο-ανάμεσα στα εισαγωγικά, και πριν από την παύλα (ο τελευταίος αριθμός μετά την παύλα, δεν έχει σημασία).
Στη συνέχεια, απλά να το επικολλήσετε σε μια νέα καρτέλα ή παράθυρο, χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL, υποκατάστατοNUMBERID για πραγματικό αριθμό ID του φίλου σας.
Πατήστε enter και θα πρέπει να ληφθούν στο προφίλ του φίλου σας.

Μια πιο οπτική προσέγγιση ...

Αν κάνετε κατάδυση στον πηγαίο κώδικα φαίνεται πολύ εκφοβιστικό, μπορείτε να δείτε μια οπτική αναπαράσταση από τα κορυφαία λίγοι άνθρωποι στην InitialChatFriendsList σας κάνοντας τα εξής:
  1. Από την άποψη της επιφάνειας εργασίας (αυτό δεν θα λειτουργήσει στο κινητό), βεβαιωθείτε παράθυρο του browser σας είναι αρκετά μικρό για να κρύψει την πλαϊνή μπάρα, καθιστώντας το παράθυρο συνομιλίας επιπλέουν στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του browser σας.
  2. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο chat, απενεργοποιήστε συνομιλίας για όλους τους φίλους (μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το εικονίδιο με το γρανάζι). Θα πρέπει να κάνετε αυτό το chat θα αναδιατάξετε τη λίστα με βάση το ποιος είναι online κάθε φορά που είστε συνδεδεμένοι μέσα
  3. Ανανέωση του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης (αυτό κάνει βεβαιωθείτε ότι δεν θυμάται ποιος είναι online και ποιος δεν είναι).
  4. Κάντε κλικ στο μικρό "Chat (εκτός)" γραμμή στο κάτω δεξιά για να το ενεργοποιήσετε, και να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην λίστα των φίλων σας βλέπετε αρχικά.
  5. Για ένα δευτερόλεπτο ή δύο, οι φίλοι σας θα δείτε θα είναι αυτοί από InitialChatFriendsList σας.
  • Σημείωση 1: Θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά, όπως η στιγμή συνομιλία τελειώνει σύνδεση σας σε, θα πάρετε μια ενημερωμένη λίστα με βάση το ποιος είναι αυτή τη στιγμή online. Μόλις δείτε το πράσινο τελείες δίπλα στο όνομα του καθενός, θα ξέρετε ότι είναι τώρα που δείχνει τους online φίλους σας, αντί InitialChatFriendsList σας.
  • Σημείωση 2: Μπορείτε πάντα να επαναλάβετε τα βήματα 2-4 αν το χάσετε την πρώτη φορά.
  • Σημείωση 3: Μόλις chat είναι σε απευθείας σύνδεση, εκείνους που είναι σε απευθείας σύνδεση ωθούνται προς τα πάνω, με το δευτερεύον είδος που βασίζεται στα ανοικτά της τάξης InitialChatFriendsList.

Ταχύτερη Εναλλακτική μέθοδος ...

Αν έχετε το ανανεωμένο Facebook, είναι πιο εύκολο να κάνουν το αντίθετο και να επεκτείνει το πλάτος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης σας μέχρι να δείτε το combo Ticker και Chat sidebar. Αυτό θα σας δείξει πραγματικά μια λίστα των φίλων σας, αν έχετε Chat ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, έτσι ώστε να έχετε όλη την ώρα στον κόσμο να κοιτάξουμε την κορυφή της InitialChatFriendsList.
Μπορείτε να προσαρμόσετε το ρυθμιστικό για να κάνετε το παράθυρο συνομιλίας μεγαλύτερο για να δείτε περισσότερους φίλους. Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το γκρι "Chat (εκτός)" κουτί στο κάτω μέρος, τότε μάλλον δεν έχουν ακόμη το ανανεωμένο.
Πραγματικά, αυτό είναι απλά μια πιο οπτικό τρόπο να καταρρίψουν τη θεωρία ότι οι άνθρωποι που αναγράφονται πρώτα είναι οι άνθρωποι κατασκοπεία στο προφίλ σας.

Το επόμενο καλύτερο πράγμα: Ομάδες και μηνύματα

Η περιβόητη " Seen By "χαρακτηριστικό είναι χτισμένο μέσα στα μηνύματα και τα τμήματα του Ομίλου. Κάθε φορά που μια φωτογραφία μετά ή μεταφόρτωση, μπορείτε να ελέγξετε για να δείτε ποιος είδε το στοιχείο εκεί στο μήνυμα.
Φυσικά, αυτό δεν είναι το ίδιο με το να δει ο καθένας που είδαν το προφίλ σας, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να δει ο καθένας που είδαν το μήνυμά σας ή την ομάδα των υστέρων. Επειδή μισώ αυτό το χαρακτηριστικό, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που αυτή δεν έχει διαρρεύσει σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στο Facebook.

Beware of ψευδοπροφήτες

Μην δίνετε καμία εφαρμογή στο Facebook που ισχυρίζεται ότι για να σας δείξω ποιος είναι είδαν πρόσβαση στο προφίλ σας στα δεδομένα του λογαριασμού σας, και μην κατεβάσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή στον υπολογιστή σας που υπόσχεται το ίδιο. Δεν λειτουργούν. Αυτά είναι τα βασικά απόπειρες phishing σήμαινε για εσάς και τους φίλους σας το spam ή να κλέψει τα στοιχεία σύνδεσής σας. Ποτέ μην κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε συνδέσμους στο facebook που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν που είδαν τα δικά σας ή τους φίλους σας προφίλ. Είναι όλα απάτες. Εγγυημένα.

Θα υπάρξει ποτέ ένας τρόπος;

Έτσι, ενώ δεν υπάρχει κανένα τρέχον τρόπος για να δούμε ποιος έχει όντως είδε το προφίλ σας στο Facebook, μπορείτε να δείτε ποιος έχει πρόσφατα σε κάποια επαφή μαζί σας μέσω του InitialChatFriendsList, και να δούμε ποιος έχει προβάλει τα σχόλια ή τις δημοσιεύσεις σας σε μια ομάδα ή μήνυμα .
Δεδομένου του αριθμού των (αρκετά επιτυχής) απάτες που βασίζονται για να δει ποιος είδαν το προφίλ σας, είναι σαφές ότι η ζήτηση για ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι εκεί. Αλλά η σημερινή ανωνυμία δεν επιτρέπει την απροβλημάτιστη περιήγηση των φίλων προφίλ χωρίς να ανησυχείτε για τους σκέψης (υλοποίηση?) Είστε τους καταδιώκει. Είναι μια λεπτή ισορροπία που αμφιβάλλω αν θα αλλάξει, καθώς κάτι τέτοιο θα αλλάξει τελικά τη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων στην περιοχή.
Ενημερώστε μας στα σχόλια αν νομίζετε ότι το Facebook θα πρέπει να δημιουργήσει ένα "είδαν Με" χαρακτηριστικό ή αν σας αρέσει η ανωνυμία, όπως αυτό είναι σήμερα διαθέσιμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου