Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

How Does The Free Services And Softwares  Can Cost High
Φυσικά, αυτό είναι φοβερό να πάρει κάτι εντελώς δωρεάν, έτσι δεν είναι; Αλλά γνωρίζετε ότι η ελεύθερη πράγμα που μπορεί να σας κοστίσει πολύ περισσότερο στο εγγύς μέλλον. Πώς; Ας μελετήσουμε. Πολλές από τις υπηρεσίες και λογισμικά που πωλούνται χωρίς κόστος μόνο και μόνο για να το συμπληρώσετε σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Μερικοί «επιχειρηματικό πνεύμα» ατόμων θεωρεί ότι θα ήταν «cool» να προσθέσετε μερικές διαφημίσεις σε αυτές τις αιτήσεις για να κερδίσουν χρήματα. Ως «Υπέρβαση του οτιδήποτε είναι κακό, πάρα πολύ από την απληστία και την αύξηση της δυσκολίας στη διαφήμιση οδήγησε στη γέννηση του adware και spyware.
Adware είναι είδος malware, το οποίο παραπλανεί, διαφθείρει και παρενοχλεί τους χρήστες, σκάει έξω τα ανεπιθύμητα ή άσχετες διαφημίσεις. Μπορούν μερικές φορές να αποτελείται από ιούς και Trojans. Ενώ οι spywares, που δικαιολογούν το όνομά του, κατασκοπεύει τις δραστηριότητες του χρήστη και την online συμπεριφορά και εκθέσεις στον ενδιαφερόμενο.

Πόσο άσχημα μπορεί να είναι;

Adwares και spywares είναι το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να σας και την ιστοσελίδα ή το σύστημά σας επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό.
  • Μπορούν να βοηθήσουν τους εισβολείς προσθέσετε ιούς και Trojans στην ιστοσελίδα και το σύστημα.
  • Μπορούν να βοηθήσουν άλλων κακόβουλων λογισμικών που πρέπει να εγχυθεί στην ιστοσελίδα και το σύστημά σας.
  • Μπορεί να επιβραδύνουν την ιστοσελίδα / απόδοση των συστημάτων σας.
  • Συγκρούσεις με άλλα λογισμικά και εργαλεία.
  • Βοήθεια χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση στα διαπιστευτήριά σας.
  • Μπορεί να οδηγήσει σε σε κλοπή των πολύτιμων δεδομένων σας και μερικές φορές ακόμη και τα χρήματα.
  • Αν είστε ένα adware-spyware θύματα ιστοσελίδα, μπορεί να γίνει η πηγή της εξάπλωσης των ιών και Trojans και ως εκ τούτου μπορεί να πάρει στη μαύρη λίστα και, τελικά, μπορεί να χάσει τη φήμη.

Πως μπορείτε να αποφύγετε να πέσετε θύμα;

Τώρα, ότι γνωρίζετε σχετικά με τις παρενέργειες των adwares και spywares, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την εξερεύνηση του Internet.

Ακόλουθα σημεία θα σας βοηθήσει να κρατήσει μια ασφαλή απόσταση από adwares και spywares:

  • Αποφύγετε την επίσκεψη σε ύποπτες ιστοσελίδα: Μην μπει σε αυτές τις ιστοσελίδες που δεν είναι αξιόπιστη ή είναι γνωστή ή βιώνεται ως μια σπάτουλα των κακόβουλων λογισμικών. Μείνετε μακριά από την πειρατεία? συχνά τα πειρατικά λογισμικά περιέχουν ιούς και Trojans (αποφυγή δικτυακούς τόπους όπως warez ).
  • Μην κάνετε κλικ στο pop-ups και άλλες αγγελίες: Ποτέ μην παρασυρθεί από τα pop-ups και διαφημίσεις, ιδίως εκείνες ζητώντας "κάντε κλικ εδώ" ή "Ναι ή Όχι», ενώ ζήτησε ακόμη την εγκατάσταση του λογισμικού.
  • Δώστε μια μικρή δοκιμή για να περάσει: Λογισμικά όπως το Spychecker μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εάν το λογισμικό που πρόκειται να εγκαταστήσετε είναι παγιδευμένο με spyware ή όχι.
  • Ασφαλίστε το σύστημά σας: Εγκαταστήστε λογισμικά anti-virus και να τους κρατήσει ενημέρωση. Θα σας βοηθήσει γύρω από την ανίχνευση των ιών και Trojans και θα βοηθήσει επίσης την άρση τους.
  • Χρησιμοποιήστε Firewall: Τείχος προστασίας βοηθά στην πρόληψη της εισόδου των hackers και θα ζητήσει πάντα άδεια πριν επιτραπεί οποιαδήποτε κίνηση για να εισέλθουν. Όπως και στην περίπτωση του spyware και adware που σίγουρα πρέπει να παρέχουν πληροφορίες που συλλέγονται και με Firewall, μπορείτε να τους σταματήσει με επιτυχία αυτόν τον τρόπο.
  • Σάρωση website / σύστημά σας: Πάρτε ένα σαρωτή malware / adware / spyware εγκατασταθεί. Σάρωση όχι μόνο θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την ένεση κακόβουλο περιεχόμενο, αλλά και να τους απομακρύνει, αν βρεθεί κάποια. Ad-Aware είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα.
Η ασφάλεια είναι πολύ ευαίσθητο θέμα, τόσο για τους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής και των χρηστών. Κάποιος πρέπει να προχωρήσει πολύ προσεκτικά. Όσον αφορά τους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής, όπως εκδότες λογισμικού, οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδα, e-commerce ιστοσελίδα τους ιδιοκτήτες, τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ούτω καθεξής πρέπει να εγκαταστήσετε το πιστοποιητικό SSL για την καλύτερη απόδοση και απρόσκοπτη ανάπτυξη.

Για τους χρήστες, καθώς, πάντα αναζητούν δύο σύμβολα "https" και ένα πράσινο λουκέτο στη γραμμή διεύθυνσης. Κατεβάστε λογισμικό μόνο από τις πραγματικές συγγραφείς και να σταματήσει πολλαπλασιαστικό πειρατείας.

1 σχόλιο: