Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

3 Βασικές Συμβουλές για να αποτρέψει μια επίθεση DDoS


 DDoS Attack
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποτρέψει την επίθεση DDOS? Ωστόσο, εδώ σε αυτό το post επισκεπτών θα πρέπει να καλύπτει τρεις βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσει να προστατεύσει την ιστοσελίδα σας από την επίθεση DDoS.

 

 

1. Αγοράστε περισσότερα Bandwidth.

 DDoS Attack bandwidth
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι να εξασφαλιστεί ότι έχετε αρκετό εύρος ζώνης για την ιστοσελίδα σας. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσει πολλές επιθέσεις DDOS χαμηλής κλίμακας απλά με την αγορά περισσότερο εύρος ζώνης, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις αιτήσεις. Πώς να βοηθήσει; Λοιπόν, κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας είναι τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι της ικανότητας. Ας υποθέσουμε ότι έχετε 10.000 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών καθένα διανομή 1 Mbps κατευθύνονται προς το δρόμο σας. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε 10 GB δεδομένων που πλήττει τον web server σας κάθε δευτερόλεπτο. Τώρα, αυτό είναι προκαλεί πολλή κίνηση!

Έτσι για να αποφευχθούν τέτοιου είδους θέμα, θα πρέπει να εφαρμόζει τον ίδιο κανόνα που προορίζονται για κανονική απόλυση. Σύμφωνα με την τεχνική αυτή, αν θέλετε να έχετε περισσότερους servers web απλά πολλαπλασιάστε γύρω από ποικίλα κέντρα δεδομένων και την επόμενη κάνουν χρήση της εξισορρόπησης φορτίου. Με την εξάπλωση της κυκλοφορίας σας με διάφορους διακομιστές θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε το φορτίο και θα δημιουργήσει πιθανότατα μεγάλο χώρο επαρκή για να χειριστεί την αδιάκοπη αύξηση της κυκλοφορίας.
Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτή τη μέθοδο που αγοράζουν περισσότερο εύρος ζώνης μπορεί να είναι μια δαπανηρή υπόθεση. Και όπως θα ξέρετε ότι οι τρέχουσες επιθέσεις DDoS είναι να πάρει μεγάλη, και μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο που υπερβαίνουν το όριο του προϋπολογισμού σας.

2. Opt για Μετριασμού DDoS υπηρεσίες.

Μια παρτίδα του δικτύου ή παροχείς υπηρεσιών Διαδικτύου-υπηρεσίες παρέχουν δυνατότητες μετριασμού DDoS. Ψάξτε για μια υπηρεσία παροχής Internet που έχει τη μεγαλύτερη προστασία DDoS και το δίκτυο μετριασμού, τα αυτοματοποιημένα εργαλεία, και μια ομάδα από ταλαντούχους τεχνικούς αντι-DDoS με τα μέσα για να αναλάβει δράση σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της επίθεσης DDoS. Μια βιώσιμη εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή πρόληψης DDoS, η οποία αποσκοπεί ακριβώς στο να ανακαλύψουν και να αποτρέψει διανέμεται denial-of-service επιθέσεων.

3. Περιορισμένη Συνδεσιμότητα.

 DDoS Attack
Σε περίπτωση που έχετε συστήματα υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο άμεσα, μια καλύτερη ιδέα είναι να εγκαταστήσετε σωστά / ρυθμίσετε δρομολογητές και firewall σας, έτσι ώστε να περιοριστεί η συνδεσιμότητα. Για παράδειγμα, ενώ λαμβάνουν κάποια δεδομένα από έναν υπολογιστή-πελάτη που το μόνο που μπορεί να επιτρέψει την κυκλοφορία για να περάσει από το μηχάνημα μόνο σε λίγους εκλεκτούς λιμάνια (όπως HTTP, POP, SMTP, κλπ.) μέσω του τείχους προστασίας.

Αναδίπλωση Up!


Ιστοσελίδες είναι σε μεγάλο βαθμό να πάρει επίθεση από χάκερ κάθε δευτερόλεπτο. Denial-of-service επίθεση τρομερά πάρει τεράστια και δημιουργεί πολλά προβλήματα για τις επιχειρηματικές οργανώσεις έχουν ισχυρή σε απευθείας σύνδεση περιοχή. Σε αυτό το post επισκέπτης θα καταλάβετε όχι μόνο τι σημαίνει στην πραγματικότητα μια επίθεση DDoS, αλλά θα έρθει επίσης να ξέρετε για μερικά είδος των μεθόδων για την πρόληψη DDoS επιθέσεις. Ταυτόχρονα, τα παραπάνω είναι τρεις άκρες που θα σας συστήσει να τρέχει μέσα σε τουλάχιστον καταλαβαίνω από πού να ξεκινήσετε την οικοδόμηση ενός ελαστικού δικτύου web με πιθανότητες επιβίωσης από μια επίθεση DDoS.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου